Cash

Για ακόμη μία χρονιά, το εμβληματικό νεοκλασικό του Κεφαλαρίου, στο νούμερο 54 της οδού Δηληγιάννη, έχει ανοίξει τις πόρτες του και μας υποδέχεται με μία και μοναδική υπόσχεση, την αληθινή διασκέδαση.

Το Cash Restaurant Bar έχει σημαδέψει τη νυχτερινή ζωή στα βόρεια προάστια και συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά: η νέα, μοναδική εμπειρία Cash δεν είναι άλλη από τις πιο μαγικές βραδιές με ζωντανή μουσική, τραγούδι και χορό στο Red Room του Cash.

Ο διάσημος μουσικός και συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους και η ομάδα του Cash μας καλωσορίζουν κάθε Σάββατο και Κυριακή στον ανανεωμένο χώρο -Red Room- προσφέροντας μας μία νέα εμπειρία διασκέδασης, με ένα μοναδικό concept που υπογράφει ο επιχειρηματίας Γιάννης Μωράκης.

Στο Red Room του Cash το ύφος είναι ρομαντικό και επιβλητικό με λεπτομέρειες βελούδου και κάτω από το φως πολυέλεών, όπου η ατμόσφαιρα μας προετοιμάζει για μία αξέχαστη βραδιά. Στο ατμοσφαιρικό κόκκινο δωμάτιο, ο Γιώργος Θεοφάνους, πλαισιωμένος από μία πενταμελή ορχήστρα και μαζί με τους αγαπημένους τραγουδιστές Όλγα Βενετσιάνου, Βάλια Σωμαράκη, Βασίλη Πορφυράκη και Γιάννη Γρόση μας ταξιδεύουν σε μία ανεπανάληπτή μουσική παράσταση, με όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του συνθέτη.

Τις Κυριακές το Red Room του Cash γεμίζει εκπλήξεις, καθώς την τραγουδιστική σκυτάλη παίρνουν καταξιωμένοι τραγουδιστές του ελληνικού πενταγράμμου. Έως σήμερα, κάποια από τα πλέον γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής έχουν συνοδεύσει το πρόγραμμα του μεγάλου συνθέτη, τραγουδώντας δίπλα από το πιάνο του, όλες τις ανεπανάληπτες επιτυχίες του.

Από τη μοναδική συνταγή διασκέδασης δεν θα μπορούσε να λείπει το φαγητό με fusion ασιατικές-μεσογειακές γεύσεις, του Βαγγέλη Λεούση.

Όλες οι παραπάνω εικόνες και εμπειρίες, μαζί με μοναδικά συναισθήματα και ατμόσφαιρα, ξετυλίγονται στο Red Room του Cash κάθε Σάββατο και Κυριακή, σε μία σύγχρονη εκδοχή της παλιάς και αγαπημένης διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα.