Η Έλα Έμχοφ μίλησε ανοιχτά για την καριέρα της στο μόντελινγκ και το πως αισθάνεται ως κόρη της αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Σε νέα συνέντευξη στο Vanity Fair, η θετή κόρη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις ανέφερε πώς προσαρμόζεται στο γεγονός ότι γίνεται διάσημη και στην απροσδόκητη είσοδό της στον κόσμο του μόντελινγκ.

ad

Η Έλα Έμχοφ ανέφερε για τον αιφνίδιο τρόπο με τον οποίο άρχισε καριέρα στο μόντελινγκ: «Αυτό κάνει τα πάντα πιο συναρπαστικά».

Η απόφοιτη της Σχολής Σχεδίου Πάρσονς, κόρη του συζύγου της Καμάλα Χάρις, Νταγκ Έμχοφ δήλωσε στο περιοδικό ότι έλαβε τις πρώτες προτάσεις για συνεργασία στο Instagram και συμμετείχε σε κάποια μικρά πρότζεκτ προτού ξεκινήσει να βαδίζει στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας, όπως Balenciaga και Proenza Schouler.

Ενώ έχει επαινεθεί για το κομψό στυλ της και τις ενδυματολογικές επιλογές της, όπως το παλτό που φόρεσε στην τελετή ορκωμοσίας του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και της αντιπροέδρου, Καμάλα Χάρις και το χτένισμά της, η Έμχοφ ανέφερε ότι είναι έτοιμη για ανανέωση της εμφάνισής της.