Η Ελευθερία Πάλλα αποκαλύπτει τις ανατροπές στον Άγιο Έρωτα

Ελευθερία Πάλλα

Η Ελευθερία Πάλλα, η πρωτότοκη κόρη του Μαρκόπουλου, Σοφία, που έχει παθολογική αδυναμία στον πατέρα της και ζηλεύει τη μικρότερη αδελφή της, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και το δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Με την κακιά αδελφή της Χιονάτης παρομοιάζουν τη Σοφία στα social media, ένας τίτλος που αποδέχεται η Ελευθερία, «νομίζω ότι μπορώ να κρατήσω το στέμμα της κακιάς της χρονιάς, η κακία και η ζήλια που έχει για την αδελφή της για ένα πλάσμα που δεν της έχει κάνει πραγματικά τίποτα είναι λόγος να τη μισεί πολύς κόσμος.»

Όπως λέει, ο κόσμος δεν την αναγνωρίζει αφού «νομίζω ότι στη σειρά δεν πρέπει να έχω χαμογελάσει για τουλάχιστον 60 επεισόδια. Κάθε φορά που με βλέπουν στο δρόμο δεν μπορούν να κάνουν εύκολα τη σύνδεση, γιατί βλέπουν ένα πρόσωπο που έχει κι άλλες εκφράσεις, χαμογελάει.»

Θα αντιληφθεί κάποια στιγμή ποιος πραγματικά είναι ο πατέρας της, «το θέμα είναι ότι εθελοτυφλεί για πάρα πολλά χρόνια, σχεδόν για όλη της τη ζωή.»

Θα φθάσει η στιγμή που ο Χάρης θα την απατήσει και τότε «όλοι θα ουρλιάξουν μπροστά στις τηλεοράσεις, να πούμε ότι δεν της αξίζει; Θα είναι ψέμα. Θα πασχίσει η Σοφία να βρει τους τρόπους για να τον κρατήσει. Δε θα δεχθεί ποτέ να τον αφήσει να φύγει.»

Έρχονται μεγάλες ανατροπές στα επόμενα επεισόδια της σειράς και όπως αποκαλύπτει, «να είστε έτοιμοι για πολύ άσχημες αντιδράσεις, είναι πολύ πιθανόν να βάψω τα χέρια μου με αίμα.»

Τέλος, μίλησε και για το μουσικό συγκρότημα που είχε δημιουργήσει πριν χρόνια με την αδελφή της και πήραν μέρος σε διαγωνισμό στην Κορέα, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Δείτε τη συνέντευξη 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ CITYNOW ΣΤΑ GOOGLE NEWS

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...