Ελληνική πρωτοβουλία

Η Ελληνική Πρωτοβουλία – The Hellenic Initiative ανακοινώνει τη καμπάνια στήριξης της χώρας – THI COVID-19 Emergency Response Fund – από Έλληνες και φιλέλληνες της Διασποράς, με σκοπό τη παροχή βοήθειας προς οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, επιχειρηματιών και του δημόσιου συστήματος υγείας.

Οι πολίτες που θέλουν να συνδράμουν σε αυτή τη προσπάθεια μπορούν να το κάνουν μέσω της ιστοσελίδας του οργανισμού αλλά και μέσω Facebook.

Οι δωρεές που θα συγκεντρωθούν θα υποστηρίξουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, ανθρώπους με ασθενή ανοσοποιητικά συστήματα, τους ηλικιωμένους, τη ψυχική υγεία οικογενειών που δοκιμάζονται, αλλά και επιχειρηματίες νεοφυών επιχειρήσεων.

«Μέσα από τις δωρεές όλων μας, θα μπορέσουμε να υποστηρίξουμε ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, αλλά και επαγγελματίες του χώρου υγείας» ανέφερε ο George P. Stamas, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Πρωτοβουλίας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια χτίζει πάνω στη γνώση που έχει αναπτύξει η Ελληνική Πρωτοβουλία όλα αυτά τα χρόνια έχοντας διαθέσει άνω των $15,5 εκ δολαρίων ως άμεση βοήθεια σε πλήθος οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών.

Λίγα λόγια για την Ελληνική Πρωτοβουλία

Αποστολή μας: Η επένδυση στο μέλλον της Ελλάδας, μέσα από φιλανθρωπικές δράσεις και προγράμματα που στοχεύουν στην οικονομική ανάκαμψη.

Κινητοποιούμε ανθρώπους με στόχο την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης, την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Είμαστε η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative – TΗΙ) – ένα παγκόσμιο κίνημα των Ελλήνων της Διασποράς.

Περισσότερες πληροφορίες στο website: http://www.thehellenicinitiative.org/
Like us on Facebook: http://www.facebook.com/thehellenicinitiative