Vogue

Vogue: Με αφορμή την παγκόσμια πανδημία του covid-19, η οποία κόστισε τη ζωή σε παραπάνω από 650.000 ανθρώπους, το γεγονός με τον George Floyd και την κλιματική αλλαγή, οι 26 εκδόσεις του περιοδικού, διεθνώς αποφάσισαν να συνεργαστούν για το θέμα της ελπίδας.

Αυτή η πράξη κι από τις 26 εκδόσεις αποτελεί αξιοσημείωτο και πρωτόγνωρο γεγονός στα 126 ιστορίας της Vogue. Αυτό το πρόγραμμα έχει ως στόχο να ενώσει τον κόσμο υπό το φως της ελπίδας, ώστε να αντλήσει δύναμη ο ένας από τον άλλον.

Πιο συγκεκριμένα, τα 26 παγκόσμια τεύχη με τίτλο “HOPE” θα κυκλοφορήσουν όλον τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, σε 19 διαφορετικές γλώσσες. Τα συγκεκριμένα τεύχη θα παρουσιάζουν όλες τις σκέψεις και τα μηνύματα αισιοδοξίας από πολλές διασημότητες, σχεδιαστές, μοντέλα και ακτιβιστές.

Ακόμη, θα γίνουν σημαντικές αναφορές σε θέματα που σχετίζονται με τη διαφορετικότητα, το body empowerment, τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και την κλιματική κρίση.

Μέσα σε κάθε τεύχος, κάθε αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να βρει ένα παγκόσμιο πορτοφόλιο για την “ΕΛΠΙΔΑ”, με φωτογραφικό υλικό που έχει αποφασίσει ο κάθε αρχισυντάκτης της Vogue και που πιστεύει πως το εκάστοτε τον εκφράζει.

Η Ελληνίδα αρχισυντάκτρια, Θάλεια Καραφυλλίδου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας παρουσίασε τη δική της επιλογή όσον αφορά στη φωτογραφία που απεικονίζει καλύτερα την “ΕΛΠΊΔΑ”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

As all of Vogue’s global editions unite around the theme of hope, 26 Editors in Chief share an image from their new print issue and tell us why it gives them hope for the future. Vogue Greece’s Editor in Chief @thaleiavoguegr chose an image by @d_andrianopoulos . “This photo reminds each and every one in my team our childhood summer memories. That time when we were carefree, happy, one with nature. When we were enjoying life to the fullest. This is an image of two young people filled with joy, holding each other, diving into the sea and light. The light that we all need in our lives. The light that gives us hope. Hope of a better day!” #voguehope @voguegreece Editor in Chief: @thaleiavoguegr Art Director: @d_andrianopoulos Models: @nadia_serlidou, @iasonas_laios @dmodelagency Ph. Assistant: @anastasiadiak Fashion Editor: @katiamariasarantidou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thaleia Karafyllidou (@thaleiavoguegr) στις

Επίσης, κάτω από τη δημοσίευσή της έγραψε: “Αυτή η φωτογραφία θυμίζει σε καθέναν από την ομάδα μου τις παιδικές καλοκαιρινές αναμνήσεις μας. Τότε που ήμασταν ανέμελοι, χαρούμενοι και ένα με τη φύση. Τότε που απολάμβανε τη ζωή στο έπακρο. Αυτή είναι μια εικόνα δύο νέων ανθρώπων, γευμάτων με χαρά, κρατώντας ο ένας τον άλλον, βουτώντας στη θάλασσα και στο φως. Το φως που όλοι χρειαζόμαστε στη ζωή μας. Το φως που μας δίνει ελπίδα. Ελπίδα για μια καλύτερη ημέρα!”

Η λίστα με τις 26 Vogue και τους αρχισυντάκτες του είναι η εξής:
1. British , Edward Enninful
2. American , Anna Wintour
3.  Arabia, Manuel Arnaut
4.  Australia, Edwina McCann
5.  Brazil, Paula Merlo
6. China, Angelica Cheung
7. Czechoslovakia, Andrea Běhounková
8. Germany, Christiane Arp
9. Greece, Thaleia Karafyllidou
10.  Hong Kong, Kat Yeung
11. India, Priya Tanna
12. Vogue Italia, Emanuele Farneti
13. Vogue Japan, Mitsuko Watanabe
14. Vogue Korea, Kwangho Shin
15. Vogue Mexico & Latin America, Karla Martínez
16. Vogue Netherlands, Rinke Tjepkema
17. Vogue Paris, Emmanuelle Alt
18. Vogue Poland, Filip Niedenthal
19. Vogue Portugal, Sofia Lucas
20. Vogue Russia, Masha Fedorova
21. Vogue Singapore, Norman Tan
22. Vogue Spain, Eugenia de la Torriente
23. Vogue Taiwan, Leslie Sun
24. Vogue Thailand, Kullawit Laosuksri (Ford)
25. Vogue Turkey
26. Vogue Ukraine, Vlasov Philipр

@vangeliskafasis, Travel & Fashion enthusiast