Το πιο λατρεμένο ριάλιτι έρχεται ξανά στην ελληνική τηλεόραση για να ταράξει την τηλεθέαση και δεν είναι άλλο από το “Η Φάρμα“.

Όπως είχαμε αναφέρει παλιότερα στο citynow.gr, το όνομα που ακουγόταν συνεχώς πως θα παρουσιάσει το ριάλιτι “Η Φάρμα” ήταν εκείνο του Σάκη Τανιμανίδη, αφού ο ίδιος είχε ανακοινώσει ότι δε μπορούσε να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης “Survivor” λόγω της εγκυμοσύνης της γυναίκας του.

ad

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Πλέον φαίνεται ότι η παραγωγή του ANT1 συμφώνησε με τον γνωστό παρουσιαστή, και ο Σάκης Τανιμανίδης αναλαμβάνει τη Φάρμα από τον Μάρτιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Η Φάρμα έκανε το ντεμπούτο της το 2002 μέσω του Mega και κεντρικός παρουσιαστής ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Πρόκειται για ένα ριάλιτι στο οποίο δύο ομάδες ανθρώπων πρέπει να διαγωνιστούν σε μια απομονωμένη και απομακρυσμένη φάρμα και προσπαθούν να επιβιώσουν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν βιώσει ξανά. Μάλιστα, εκεί καλούνται να ζήσουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, να καλλιεργούν φρούτα και λαχανικά σε χωράφια, αλλά και να εκτρέφουν ζώα.

Όταν το παιχνίδι φτάνει στο τέλος του, οι δύο ομάδες γίνονται μία, κι έτσι στη συνέχεια προκύπτει ο νικητής. Ο νικητής κερδίζει 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.