Η Φάρμα

Η Φάρμα είναι σε εξέλιξη και υπάρχουν και πληροφορίες πως ίσως έχουμε και νέες αφίξεις στο επόμενο διάστημα, αλλά μέχρι τότε το citynow.gr μπορεί να σας αποκαλύψει πως κάποιοι είναι ήδη εκτός Φάρμας.

Ο λόγος για τη Σάσα Μπάστα και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, το αμόρε της Αγγελικής Ηλιάδη. Οι δυο αυτοί παίκτες είναι ήδη εκτός του reality Η Φάρμα, αφού εθεάθησαν στα σύνορα Μενιδίου με Θρακομακεδόνες.

Σε μία βραδινή εξόρμηση των ανθρώπων του citynow.gr πέσαμε πάνω στη Σάσα Μπάστα και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Οι δύο τους μαζί με άλλους δύο ανθρώπους που δεν καταφέραμε να δούμε βρίσκονταν στην Λεωφόρο Καραμανλή στο Μενίδι έξω από ένα περίπτερο. Η Σάσα Μπάστα στη θέση του οδηγού ενός θηριώδους αγροτικού αυτοκινήτου μιλούσε στο κινητό και μάλιστα με αρκετή ένταση.

Και ενώ περιμέναμε να δούμε τι θα ψωνίσει, τελικά εκείνη δεν κατέβηκε ποτέ από το αυτοκίνητο. Δίπλα της καθόταν μία γυναίκα ως συνοδηγός που δεν καταφέραμε να αναγνωρίσουμε.

Και ξαφνικά ανοίγει η πίσω πόρτα του αγροτικού. Και από εκεί βγαίνει ο Γρηγόρης Αναστασιάδης. Αυτός ήταν και ο μόνος που μπήκε μέσα στο περίπτερο και ψώνισε.

Όπως μάθαμε, οι δύο τους και με άλλη παρέα και με έναν ακόμα παίκτη, τον Νεόφυτο Ηλία που έχει ήδη αποχωρήσει είχαν βρεθεί για φαγητό. Βέβαια στην άλλη άκρη της Αθήνας και η απορία είναι πως βρέθηκαν και γιατί στους πρόποδες της Πάρνηθας.

Το σίγουρο είναι πως Σάσα και Γρηγόρης είναι ήδη εκτός του Reality Η Φάρμα.