Η Φάρμα

Η Φάρμα αρχίζει και ανεβάζει ρυθμούς και σιγά σιγά οριστικοποιούνται τα ονόματα που θα μετέχουν στο νέο reality του ΑΝΤ1 μετά από πολλά χρόνια ξανά στην ελληνική τηλεόραση.

Ένα από τα πρόσωπα που έχει δεχθεί κρούση αλλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του είναι το γνωστό μοντέλο που όλοι τον γνωρίσαμε στο GNTM και ακούει στο όνομα Παναγιώτης Αντωνόπουλος.

Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος δεν έχει πει ακόμα το οριστικό ναι ή όχι για τη συμμετοχή του στο reality Η Φάρμα και από τις δηλώσεις του φαίνεται πως είναι σε δίλημμα.

 

Ο γνωστός αγρότης του GNTM σίγουρα έχει εμπειρία από αγροτική ζωή κάτι που δήλωσε και ο ίδιος λέγοντας πως γνωρίζει από ζώα και ξέρει πως μπορεί να τα διαχειριστεί.

Βέβαια όπως εξηγεί ο ίδιος φοβάται λίγο τη συμβίωση και προβληματίζεται για το εάν είναι σωστό μετά το ένα reality να μπει αμέσως σε δεύτερο. Αυτό όπως εξήγησε είναι και ο λόγος που προβληματίζεται τόσο πολύ.

Φυσικά για τη συμμετοχή του στην εκπομπή Η Φάρμα, ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος αποκάλυψε πως υπάρχει κι άλλο ένα πρόβλημα. Κι αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από την εμφύτευση μαλλιών που πρόσφατα έκανε.

 

Ο ίδιος σημείωσε πως ακόμα κι αυτό το γεγονός παίζει σημαντικό ρόλο στο εάν θα μπει στη “Η Φάρμα” ή όχι!

Επομένως μένει να δούμε εάν θα αποφασίσει τελικά ο Παναγιώτης του GNTM από τις πασαρέλες θα κάνει και το τηλεοπτικό ντεμπούτο του στις λάσπες.