Η Φάρμα

Η Φάρμα το νέο reality ήδη ζεσταίνει τις μηχανές του και διαρκώς ακούγονται ονόματα διασήμων που είτε έχουν λάβει κρούση είτε έχουν ήδη αποδεχθεί την πρόταση και θεωρούνται ήδη παίκτες.

Οι πρώτες αποκαλύψεις ήρθαν για τους έξι πρώτους παίκτες και οι οποίοι έχουν ήδη πει το μεγάλο ναι για να ενταχθούν στο νέο reality του ΑΝΤ1 και κοινώς να φορέσουν γαλότσες και να νιώσουν τι σημαίνει αγροτιά.

Από τα πρώτα ονόματα που έχουν ήδη κλείσει είναι ο γνωστός ηθοποιός, Στράτος Τζώρτζογλου.

 

Ακολουθεί άλλος ένας ηθοποιός, ο οποίος ακούει στο όνομα Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος επίσης πλέον μπορεί να θεωρείται παίκτης της Φάρμα.

Στο νέο reality Η Φάρμα είπε και το μεγάλο ναι ο τρίτος ηθοποιός της παρέας που δεν είναι άλλος από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, ο οποίος θα κληθεί να αφήσει λίγο τις υποχρεώσεις του τις επιχειρηματικές και να ασχοληθεί με την καλλιέργεια της γης.

Στο team μπαίνει και ο γνωστός παρουσιαστής, Θανάσης Πάτρας που σίγουρα θα αφήσει το στίγμα του.

Ένα γνώριμο πρόσωπο που έχει και εμπειρία με την αγροτική ζωή είναι και το γνωστό μοντέλο που διένυσε με μεγάλη επιτυχία το GNTM, η Μαρία Μιχαλοπούλου.

 

Η Φάρμα θα έχει και έναν έκτο συμμετέχοντα, γνωστό από άλλο reality και συγκεκριμένα το Survivor. Ο λόγος για την Ειρήνη Κολιδά, η οποία μέσα από το reality επιβίωσης έχει δείξει πόσο σκληρό καρύδι είναι και σίγουρα δεν πρόκειται να τη φοβίσει η ζωή στη φύση.