ΜΑΡΙΑ ΤΟΤΟΜΗ/Ελεύθερη Επαγγελματίας

Η Μαρία Τοτόμη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας και μένει με τον 18χρονο γιο της, Χρήστο – Αντώνη, στο Πυθαγόρειο της Σάμου.

Η Μαρία μεγάλωσε σε αρκετά αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον και είναι η μεγαλύτερη από τέσσερα αδέρφια. Στα 18 της γνώρισε τον πατέρα του γιου της, παντρεύτηκαν και χώρισαν μερικούς μήνες μετά τη γέννηση του μικρού.

Η ζωή της στην Σάμο είχε αρκετές δυσκολίες μέχρι να βρει τα πατήματα της. Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί ως καμαριέρα, σερβιτόρα, barwoman, αλλά και εργάτρια σε θερμοκήπια, σε συγκομιδή πατάτας, ελιάς κλπ. Τον τελευταίο καιρό κάνει και οικοδομικές εργασίες.

Η Μαρία είναι μια γυναίκα δυναμική, ανεξάρτητη και μαχήτρια. Οι φίλοι της την χαρακτηρίζουν αντράκι και την αποκαλούν “Πετράκη”.

Ο γιος της είναι αυτός που την έπεισε να δηλώσει συμμετοχή στη Φάρμα, γιατί θεωρεί ότι η μητέρα του είναι η ιδανική παίκτρια.

Στη Φάρμα έρχεται για να κερδίσει και να εξασφαλίσει το μέλλον του γιου της. Είναι σχεδόν εμμονική με την καθαριότητα, πολύ ανταγωνιστική και θεωρεί ότι η ενασχόληση της από μικρή ηλικία με τον αθλητισμό θα την βοηθήσει να φτάσει στον τελικό της Φάρμας. Έπαιζε από μικρή μπάσκετ και ποδόσφαιρο, έκανε στίβο και συγκεκριμένα άλμα εις μήκος, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το Kick Boxing, το MMA και το street fight.