ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΛΛΙΔΑ/ Personal Trainer – Η Φάρμα

Η Ειρήνη Κολλιδά εργάζεται ως personal trainer . Εχει σπουδάσει σε ΙΕΚ γραφιστικής και μελισσοκομίας, ενώ έχει πτυχίο και από το ΤΕΦΑΑ. Ασχολείται με το κανόε καγιάκ και συμμετέχει σε αγώνες ανώμαλου δρόμου. Έγινε ευρέως γνωστή λόγω της συμμετοχής της στο Survivor το 2017.

Πριν από περίπου 8 χρόνια, στο γυμναστήριο όπου εργαζόταν, γνώρισε τον πρώην σύζυγό της Κώστα, ο οποίος δουλεύει σε προσωπική φρουρά επιχειρηματιών. Το Φθινόπωρο του 2013 ήρθε στη ζωή ο γιος τους, ο Αλέξανδρος. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, μάλιστα, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι η απουσία της στοίχισε ιδιαίτερα στον γιο της, οπότε χρειάστηκε να συμβουλευτεί παιδοψυχολόγο για το πώς πρέπει να χειριστεί την κατάσταση.

Η Ειρήνη Κολλιδά έχει δοκιμαστεί στον ρόλο της παρουσιάστριας μέσα από τις εκπομπές “It’s your Life” στον ΣΚΑΙ και “Μεσημεριάτικα” στο Open.

Τέλος, η Ειρήνη Κολλιδά είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, αφού εδώ και πολλά χρόνια φτιάχνει βραχιολάκια για τον σύλλογο Πίστη. Αυτά πωλούνται on line με τα έσοδα να πηγαίνουν σε οικογένειες με παιδιά που έχουν καρκίνο.