Η Φάρμα

Νέος Αρχηγός, νέα εβδομάδα και νέο ραντεβού για το reality Η Φάρμα που ζει την πιο αμφιλεγόμενη και επεισοδιακή ΑΡΧΗΓΙΑ στο πρόσωπο του Κουτσαβάκη.

Η χαλαρότητα του ΑΡΧΗΓΟΥ δημιουργεί εκνευρισμό και γκρίνιες στους παίκτες, αλλά και πολλές, πάρα πολλές, παρασκηνιακές συζητήσεις. Σχεδόν όλοι ανησυχούν αν θα έχουν να φάνε τις επόμενες μέρες, αλλά και τι θα τους ξημερώσει αν ξαναβγεί ΑΡΧΗΓΟΣ ο Κουτσαβάκης.

Όλοι πλέον μετρούν πολύ σοβαρά τις ψήφους τους και χαράσσουν τη στρατηγική τους. Μία ΑΣΥΛΙΑ, μία ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ, δύο ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ και ένας ΑΓΩΝΑΣ σωστό ντέρμπι φέρνουν τα πάνω κάτω αυτή την εβδομάδα στη Η Φάρμα.

 ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21:30
  • Οι παίκτες αναρωτιούνται ποιον έχει αφήσει για ΑΡΧΗΓΟ ο Νεόφυτος και όλοι απεύχονται να είναι ο Κουτσαβάκης. Μόνη εξαίρεση η Νάιρα που θεωρεί ότι ο Κουτσαβάκης θα μπορούσε να φέρει λίγη  τρέλα στη Η Φάρμα. Ο Μάνος, από την άλλη πλευρά, πιστεύει ότι μπορεί να είναι αυτός ο νέος ΑΡΧΗΓΟΣ.
  • Τελικά, ο Νεόφυτος έχει δώσει το «χρίσμα» στον Κουτσαβάκη, ο οποίος δηλώνει «τέρμα η σκλαβιά» και ανακοινώνει ότι θα έχουν μια διαβολοβδομάδα.
  • Ο νέος αρχηγός κάνει τις προγραμματικές του δηλώσεις και αρχίζει να μοιράζει δουλειές, ξεκινώντας από τον Αστρινό στον οποίο ζητάει να του καθαρίσει το σπίτι του.
  • Η Αθανασία σχεδιάζει, από τώρα, το ποιος θα είναι ο επόμενος ΑΡΧΗΓΟΣ για να μην έχουν ξανά τον Κουτσαβάκη, επισημαίνοντας ότι όλα θα κριθούν από το ποιοι θα είναι οι ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ αυτής της εβδομάδας.
  • Ο Κουτσαβάκης δίνει εντολή στη Μαρία, που την έχει βάλει υπεύθυνη κουζίνας, να ετοιμάζει πλουσιοπάροχα γεύματα. Όλοι τρώνε καλά, αλλά ανησυχούν γιατί πιστεύουν ότι στη συνέχεια θα πεινάσουν.
  • Ο ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ δίνει τη νέα ΑΠΟΣΤΟΛΗ και ο Κουτσαβάκης χωρίζει το δίδυμο των κατασκευών τον Αστρινό και τον Βασίλη. Ο Αστρινός είναι βέβαιος ότι θα τον προτείνει για 1ο ΜΟΝΟΜΑΧΟ επειδή δεν του έχει αναθέσει κάποια συγκεκριμένη αρμοδιότητα. Το ίδιο πιστεύουν και αρκετοί από τους υπόλοιπους παίκτες.
  • Η Σάσα επιστρέφει και η Αγγελική τής κάνει τη συνηθισμένη ενημέρωση, ενώ και οι δύο αναρωτιούνται για τις προθέσεις του Κουτσαβάκη. Η Αγγελική την ενημερώνει, επίσης, ότι κάτι τρέχει με τον Γρηγόρη. Εκείνος, όμως, την επόμενη ημέρα διασκεδάζει τους φόβους της.
  • Το βράδυ, και ενώ κάποιοι παίκτες έχουν ήδη πάει για ύπνο, ο Κουτσαβάκης οργανώνει ένα πάρτι που σηκώνει τη ΦΑΡΜΑ στο πόδι και προκαλεί αντιδράσεις. Η Νάιρα σχολιάζει ότι το κάνει από «εκδίκηση» για το bulling που δεχόταν τόσο καιρό από το γνωστό δίδυμο. Κάτι που επιβεβαιώνει και ο Γρηγόρης στην Αγγελική την επόμενη ημέρα.
  • Η μέρα της ΑΣΥΛΙΑΣ φτάνει και κανείς δεν ξέρει τις προθέσεις του Κουτσαβάκη, που θέλει να είναι απρόβλεπτος και στην επιλογή του 1ου ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ. Γιατί δημιουργείται ένταση μεταξύ Αστρινού και Κουτσαβάκη;
  • Ποιες θα είναι οι δύο ομάδες που θα αγωνιστούν στη ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟ QUIZ;