Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης προειδοποιεί τον Λουκά

Η γη της ελιάς

Η σειρά Η γη της ελιάς έρχεται την Τρίτη με ένα νέο επεισόδιο με την Κούλα και την Ασπασία να πιέζουν τη Βασιλική να τα ξαναβρεί με την Αρετή.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο την Τρίτη στη σειρά Η γη της ελιάς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Επεισόδιο 113 (Τρίτη 25 Μαρτίου στις 21:50)

Η Κούλα και η Ασπασία πιέζουν τη Βασιλική να τα ξαναβρεί με την Αρετή, αλλά εκείνη παραμένει διστακτική. Η Χάιδω έχει φτάσει στα όριά της με τις εκρήξεις ζήλιας του Λυκούργου και ψάχνει να βρει με ποιον τρόπο θα τον συνεφέρει.

Η Μαργαρίτα δείχνει απογοητευμένη από τη συμπεριφορά της Θεοδώρας, ενώ παράλληλα συνεχίζει την έρευνα για την αρχαιοκαπηλία. Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης προειδοποιεί τον Λουκά να προσέχει την Κούλα, γιατί είναι τετραπέρατη και μπορεί να τους πάρει χαμπάρι.

Η Χάιδω, προκειμένου να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση του Λυκούργου, του προτείνει να ξαναπαντρευτούν. Η μέρα του γάμου της Αριάδνης και του Κουράκου φτάνει, με τους δύο τους να ανταλλάσσουν όρκους αγάπης.

Ο Στάθης, θολωμένος από την ντροπή, αρπάζει μια καραμπίνα με σκοπό να σταματήσει τον γάμο στο Δημαρχείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...