Η Γη της ελιάς

Η σειρά “Η Γη της ελιάς” έχει καταφέρει να γίνει αποτίσει αγαπημένες του ελληνικού κοινού και πολλοί είναι οι ηθοποιοί που έχουν δει τα follows να ανεβαίνουν στο Instagram καθώς έχουν γίνει πολύ αγαπητοί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι δυο πρόσωπα τα οποία ανήκουν στο  Καστοριά της παραγωγής, αλλά απόότι φαίνεται, δε θα συνεχίσουν να “υπάρχουν” στη σειρά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, για τη “Real Life” , το ζευγάρι – είναι μαζί και στη ζωή – αποφάσισε να μη συνεχίσει στον τρίτο κύκλο της σειράς και θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση τους με τον δεύτερο κύκλο.

Οι δυο τους θέλουν να κάνουν νέα πράγματα και η πορεία του στη σειρά “Η Γη της ελιάς” θα λάβει τέλος με το τελείωμα της δεύτερης σεζόν.

To ζευγάρι το οποίο μοιράζεται τη ζωή του μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας θέλει να καταπιαστεί και με άλλα πράγματα ενώ η ηθοποιός θέλει να ασχοληθεί πιο ενεργά με τη μουσική η οποία είναι η μεγάλη της αγάπη και δεν μπορεί να βρει τον χρόνο να κάνει κάτι τέτοιο λόγω των απαιτητικών γυρισμάτων.

Τσέκαρε και αυτά: