Η γη της ελιάς

«Η γη της ελιάς» έρχεται από την Κυριακή 19 έως και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 21:00, στο MEGA, με συναρπαστικά επεισόδια.

 Επεισόδιο 106 (Κυριακή 19 Δεκεμβρίου)

Η Βασιλική επικοινωνεί με τον Στέφανο, αλλά πάλι αρνείται να δώσει πληροφορίες για το πού βρίσκεται και με ποιον. Παράλληλα, εκείνη κι ο Φίλιππος αγοράζουν μωρουδιακά κι ανυπομονούν να ξεκινήσει η κοινή τους ζωή στην πρωτεύουσα.

Η Ιουλία κι ο Κουράκος ανακοινώνουν στα αδέλφια της ότι αποφάσισαν να παντρευτούν σε ένα μήνα, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο Ισίδωρος και ο Ιάκωβος χαίρονται αφάνταστα με τα νέα. Τη χαρά της μοιράζεται κι η Μυρτάλη με τον Στέφανο. Εκείνος, προκειμένου να βεβαιωθεί πως ο πατέρας του θα πάψει να σκέφτεται την Ιουλία, του αναφέρει το συμβάν.

Ο Στάθης, όμως, δεν μπορεί να δεχτεί πως έχασε την Ιουλία για πάντα. Η Χάιδω εκτελεί χρέη νταντάς για να βοηθήσει τον Λυκούργο. Εκείνος, βλέπει για πρώτη φορά την τρυφερή πλευρά της, και δεν μένει ασυγκίνητος.

Η Μυρτάλη παίρνει έγκριση για το δάνειο κι ανακοινώνει στην Ισμήνη πως μπορεί να προχωρήσει στην αγορά των μηχανημάτων. Οι συσκευασίες με το νέο λογότυπο της εταιρείας φτάνουν στο ελαιοτριβείο. Την ίδια ώρα, όμως, η Μυρτάλη και ο Λυκούργος ετοιμάζουν νέο εξώδικο που θα ανατρέψει πάλι τις ισορροπίες.