Η γη της ελιάς

Θυελλώδεις θα είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» με τον Κωνσταντίνο να δέχεται έναν πυροβολισμό.

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 18 έως και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στις 21:00:

Επεισόδιο 72 (Κυριακή 18 Δεκεμβρίου) –  Η γη της ελιάς

Η μετακόμιση του Φίλιππου και της Βασιλικής ολοκληρώνεται, με τη βοήθεια του Στάθη, του Λυκούργου, της Άννας και της Ευτυχίας. Ο Αλέξης παρακαλάει τη Μυρτάλη κι εκείνη τον δέχεται πίσω υπό όρους. Παράλληλα, η Μυρτάλη συνεχίζει τις εντατικές προσπάθειες να κερδίσει πίσω τη Μαρίνα.

Η Μαργαρίτα αρχίζει να δένεται με τον Γεράσιμο και σκέφτεται μια κοινή ζωή μαζί του. Η επανεμφάνιση του Θανάση (Τόνυ Δημητρίου) στο χωριό ταράζει την Αρετή σε τέτοιο βαθμό που του πετάει πέτρες όταν τον αντικρίζει. Ο
Θανάσης, έχοντας ως μάρτυρα τη Χρυσούλα, καταθέτει μήνυση εναντίον της. Ο Μιχάλης
επισκέπτεται την Αθηνά στο σπίτι, με σκοπό να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του, αλλά μια αιφνιδιαστική κίνηση απέναντί της, θα ανοίξει νέο κύκλο παρεξηγήσεων ανάμεσά τους.

Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται εμπλεκόμενος σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών και, ενώ στήνεται ενέδρα, δέχεται πυροβολισμό. Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία κάνουν έρωτα στο σπίτι της Ιουλίας, αγνοώντας πως ο Κουράκος δεν έφυγε ποτέ από τη Μάνη.