Η γη της ελιάς

Η γη της ελιάς έρχεται την Κυριακή με ένα ακόμα επεισόδιο και μια γυναίκα και ένα μυστικό αρχίζουν ήδη και στοιχειώνουν την Μάνη.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο την Κυριακή στη σειρά Η γη της ελιάς.

Η Ειρήνη (Ζωή Γεράζη), η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας, μόλις έχει φτάσει στη
Μάνη.

Κρύβει ένα μυστικό το οποίο οι γονείς της κρατούν κρυφό και λένε ένα μεγάλο ψέμα σε συγγενείς και φίλους. Ο Εισαγγελέας μένει πλέον στην Αρεόπολη και οι αντιδράσεις είναι έντονες.

Η αιφνίδια επίσκεψη του Σωκράτη ταράζει τον Ισίδωρο, τον Μάνο και τη Μαρίνα, καθώς η Αγγελική δείχνει να τον έχει συμπαθήσει πολύ. Η Μαργαρίτα πηγαίνει στη Μυρτάλη και της λέει με αυστηρό τρόπο πως, αν πληγώσει τον Αλέξη, θα έχει να κάνει μαζί της.

Η Μυρτάλη, από την άλλη, θα προσπαθήσει να φτιάξει τη σχέση της με την Ισμήνη, ζητώντας της να βρίσκεται στο σπίτι όταν θα ντυθεί νύφη. Ο Εισαγγελέας συναντά την Εύα και τον Χρήστο στην ταβέρνα και υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.

Η Δήμητρα μαθαίνει από τον Πότη για το παρελθόν του Στάθη με την Ιουλία και πέφτει από τα σύννεφα. Αργότερα, η Ιουλία παραδέχεται στην Αθηνά ότι αγαπάει ακόμα τον Στάθη. Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Μαρίνα περνούν μεγάλη ταραχή.

Μαθαίνουν ότι ο Σωκράτης κοινοποίησε στο ίδρυμα την αγωγή για αναγνώριση της πατρότητας της Αγγελικής.

Τσέκαρε κι αυτό:

Θολωμένα τζάμια : Εύκολος τρόπος για να ξεθολώσουν