Η γη της ελιάς

Η γη της ελιάς έρχεται την Πέμπτη με ένα ακόμα σοβαρό επεισόδιο και πλέον έχει έρθει η ώρα της εκδίκησης για τον Δημοσθένη.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο την Πέμπτη στη σειρά Η γη της ελιας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η Μαργαρίτα αρνείται να πιστέψει πως ο θάνατος του Γεράσιμου οφείλεται σε
εγκληματική ενέργεια και η Αθηνά αναλαμβάνει να τη φιλοξενήσει για λίγες ημέρες στο
σπίτι της, μέχρι να συνέλθει.

Παράλληλα, τη συνοδεύει, μαζί με τη Χάιδω, στην κηδεία του Γεράσιμου. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης, άθελά του, βάζει τη Μυρτάλη σε υποψίες, καθώς μιλά με μεγάλη απαξίωση για τον θάνατο του Γεράσιμου.

Η αγωνία για την προφυλάκιση του Χρήστου εντείνεται, με την Εύα και την Ισμήνη να δίνουν κουράγιο η μία στην άλλη. Λίγο αργότερα, ο Λυκούργος τούς μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα…

Η Αρετή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την απομάκρυνση της Βασιλικής από τον Φίλιππο, αλλά πέφτει σε τοίχο, καθώς η Βασιλική δεν πείθεται από τις «καλές» προθέσεις της μητέρας της.

Η Αθηνά  επισκέπτεται τον ελαιώνα του Μιχάλη κι εκείνος δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Μια ξαφνική λιποθυμία της Μαρίνας δημιουργεί περαιτέρω ανησυχία στον Μάνο και τον Ισίδωρο. Ο Δημοσθένης και η ομάδα του εισβάλλουν με μαφιόζικο τρόπο στο σπίτι του Κεφάλα με σκοπό να πάρουν εκδίκηση για τον θάνατο του Κίμωνα. Εκείνη την ώρα, ο Κεφάλας γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του παρέα με 20 προσκεκλημένους…

Τσέκαρε και αυτά: