Η γη της ελιάς

Η γη της ελιάς έρχεται με ένα ακόμα επεισόδιο την Τετάρτη και πλέον μία δύσκολη στιγμή μέσα σε μία ταβέρνα είναι αναπόφευκτη.

 

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς την Τετάρτη.

Ο Πότης δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί αυτό που είδε και δυσκολεύεται πολύ να μην αποκαλύψει σε όλους την κρυφή σχέση της Αθηνάς με τον Ιάκωβο.

Η Μαρίνα αρχίζει να ανεβαίνει στα μάτια του Ισίδωρου. Μια αμήχανη συνάντηση της Ιουλίας και του Γιώργου με τον Στάθη, στην ταβέρνα, τους φέρνει για μία ακόμη φορά σε δύσκολη θέση.

Ο Λεωνίδας παίρνει προαγωγή και γίνεται επιστάτης στον ελαιώνα, ενώ ο Δημήτρης υποβιβάζεται. Η μόρφωση της Αλκμήνης κομπλάρει τον Πότη, ο οποίος στρώνεται και πάλι
στο διάβασμα για να την εντυπωσιάσει.

Η μετανάστευση του Στέφανου οδηγεί την Αρετή στο απροχώρητο και αποφασίζει να προσποιηθεί ότι παθαίνει έμφραγμα, για να τον κρατήσει δίπλα της.

Η εταιρεία της Μυρτάλης και της Ισμήνης έχει ανοδική πορεία και, για πρώτη φορά, οι δύο γυναίκες μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Η Βασιλική με τον Φίλιππο συνεχίζουν τις βόλτες στη Ρόδο και το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Τσέκαρε κι αυτό:

GNTM 20222 : Αυτή είναι η κριτική επιτροπή