Η γη της ελιάς

Η γη της ελιάς έρχεται την Τετάρτη με ακόμα ένα επεισόδιο και αυτή τη φορά οι εξελιξεις είναι τόσο καταιγιστικές αφού ένας έρωτας και μάλιστα παράνομος αποκαλύπτεται.

ad

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης στη σειρά Η γη της ελιάς

Η οργή τυφλώνει τη Χάιδω, η οποία μπαίνει στο γραφείο του Πέτρου, τα κάνει όλα άνω κάτω, και βρίσκει επιπρόσθετες αποδείξεις ότι ο άντρας της είχε παράνομη σχέση με άλλη γυναίκα.

Ο Δημήτρης απειλεί την Αθηνά και της ζητά πάλι να τον ξελασπώσει, αυτή όμως του δείχνει ότι δεν τον φοβάται πια. Η Αναστασία συναντά τη Μυρτάλη και της χαρίζει ένα παλιό κειμήλιο της μητέρας της.

Οι Καπερνάροι δέχονται απρόσμενη επίσκεψη μέσα στη νύχτα και αναστατώνονται, καθώς νομίζουν ότι έχουν μπει κλέφτες στο σπίτι. Ο Στέφανος συναντά τη Μυρτάλη για να συζητήσουν κάτι που αφορά τη Βασιλική κι αμέσως βγαίνουν στην επιφάνεια τα έντονα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Στο μεταξύ, η Ιουλία μαθαίνει ότι ο Στάθης με την Αρετή γιορτάζουν την επέτειο γάμου τους και την πνίγουν οι τύψεις και η ζήλια. Σε παράκρουση βρίσκεται η Χάιδω, η οποία ζητά από τον Πότη να της αποκαλύψει ποια ήταν η ερωμένη του άντρα της. 

Ad