Interscope Records

Interscope Records: Με πρωτότυπα έργα από σημαντικούς εικαστικούς καλλιτέχνες, εμπνευσμένα από τα άλμπουμ και τα τραγούδια ορισμένων iconic καλλιτεχνών της Interscope, που θα παρουσιαστούν στις 30 Ιανουαρίου.

Η Interscope Records ξεκινά σήμερα τον εορτασμό της 30ης επετείου της. Στο πλαίσιο αυτό, το Μουσείο Τέχνης του Λος Άντζελες (LACMA) θα παρουσιάσει πάνω από 50 έργα τέχνης σε μιά έκθεση με τίτλο “Artists Inspired by Music: Interscope Reimagined”. Αυτή η έκθεση θα αποτελείται από έργα μιάς ομάδας εικαστικών καλλιτεχνών που έχουν εμπνευστεί από τραγουδιστές που ανήκουν στην Interscope Records. Πιο συγκεκριμένα, οι Cecily Brown, Julie Curtiss, Shepard Fairey, Lauren Halsey, Damien Hirst, Rashid Johnson, Takashi Murakami, Richard Prince, Ed Ruscha, Kehinde Wiley και πολλοί άλλοι αξιόλογοι εικαστικοί καλλιτέχνες, έχουν δημιουργήσει πρωτότυπα έργα εμπνευσμένα από άλμπουμ και τραγούδια των 2Pac. , Billie Eilish, Dr. Dre, Eminem, Gwen Stefani, Juice WRLD, Kendrick Lamar, Lady Gaga, Mary J. Blige, MGK, Nine Inch Nails, No Doubt, Olivia Rodrigo, Selena Gomez, Snoop Dogg, U2 κ.ά!

Το φιλόδοξο αυτό project οργανώθηκε από τον συνιδρυτή της Interscope Records, Jimmy Lovine, τον τωρινό πρόεδρο John Janick, το μουσικό στέλεχος Josh Abraham και τον αντιπρόεδρο της Interscope Steve Berman, οι οποίοι συνεργάστηκαν στενά με όλους τους μουσικούς και εικαστικούς καλλιτέχνες. Η ομάδα συνεργάστηκε επίσης με τον επιμελητή Διακοσμητικών Τεχνών και Σχεδίου της LACMA, Staci Steinberger, για τη συλλογική οργάνωση της έκθεσης. Το μέγεθος της επιτυχίας της Interscope, αναγνωρίζει τη βαθιά επίδραση που έχουν οι καλλιτέχνες της παγκοσμίως, τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.