πρώην

Αποφάσισε να χωρίσει ο πρώην σου μια ωραία πρωία και εσύ βρέθηκες στα πατώματα να τραγουδάς τα άπαντα της Θεοδωρίδου και της Ζήνα, αλλά κάποια στιγμή κατάφερες να σταθείς  στα πόδια σου, ξεπέρασες την κατάσταση και τώρα κάνεις τη ζωή σου! Και ξαφνικά εμφανίστηκε με το μήνυμα «Τι κάνεις»;

Αρχικά, αν αποφάσισε να σε χωρίσει χωρίς να σου έχει δώσει κάποιο δείγμα, ξέρεις πως ο τύπος δεν αξίζει μια! Αν αποφάσισε να σε χωρίσει, ενώ σου είχε δώσει πολλά δείγματα ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά, και πάλι δεν αξίζει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία γιατί σημαίνει πως κάπου δε δένει το γλυκό!

Έλα όμως που εκείνος είδε τι κυκλοφορεί εκεί έξω και σου λέει «Καλά ήμουν μωρέ με τη…(όπως σε λένε)! Οπότε κάνει υποχθόνια κίνηση και σου στέλνει μήνυμα!

Εσύ ξαφνικά βρίσκεσαι να κοιτάζεις το κινητό σου και να έχεις πάθει ένα μικρό σοκ! Τσίλαρε αρχικά γιατί δεν αξίζει να ασχοληθείς! Και τώρα σκέφτεσαι τι να του απαντήσεις!

Η καλύτερη απάντηση είναι: ΤΙΠΟΤΑ!

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε πλήγωσε μια φορά και δεν υπάρχει λόγος να έχετε επαφή! Ειδικά αν δεν έχουν σβήσει όλα τα συναισθήματα σου προς αυτόν! Και δε θα αλλάξει, και δεν αποκλείεται να ξανακάνει το ίδιο πράγμα!

Υπάρχουν αλλού πορτοκαλιές μωρό μου!

Κάτι ήξερε η Ariana που τραγούδησε «Thank you, Next!!»