Η ΚΛΙΝΙΚΗ

Η ΚΛΙΝΙΚΗ έρχεται με ένα νέο επεισόδιο την Τρίτη και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες για τους πρωταγωνιστές της σειράς μέσα στο νοσοκομείο.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο την Τρίτη στη σειρά Η ΚΛΙΝΙΚΗ.

Ο Νεκτάριος Ρώμας(42), ο διάσημος συγγραφέας μπεστ σέλερ αυτοβοήθειας, φθάνει στο νοσοκομείο με ένα κινέζικο ξυλάκι καρφωμένο στο μάγουλό του.

Αλλά δεν φαίνεται να τον νοιάζει, λέει πως ξέρει πώς να μην νιώθει πόνο. Ο Παύλος, όταν τον βλέπει, ξέρει ότι πρόκειται για κάτι νευρολογικό και αναλαμβάνει το περιστατικό, επίσης φαίνεται ότι θα μπορούσε να έχει καρκίνο.

Η σίγουρη στάση του Νεκτάριου κάνει την Ίριδα, την βοηθό του, να είναι όλο και πιο εντυπωσιασμένη.

Η Μαργαρίτα φθάνει στα Επείγοντα με πυρετό, ζαλάδα και εμετούς. Η Σοφία αποφασίζει να νοσηλευθεί λόγω των εμφανών ενδείξεων μόλυνσης. Η εύρεση των βακτηρίων που τα προκαλούν και η αντιμετώπιση ενός μεγάλου σπληνικού αποστήματος θα είναι το κλειδί.

Ο Φίλιππος Τσέλιος (50) μπαίνει στο νοσοκομείο ανήσυχος, κουρασμένος και με θωρακικό άλγος. Λέει στην Κατερίνα ότι ξύπνησε με έντονους πόνους στο στήθος που συνοδεύονται από εφίδρωση.

Η Κατερίνα κάνει ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα και βλέπει ότι έπαθε καρδιακή προσβολή και πρέπει να εισαχθεί άμεσα. Ο Φίλιππος, που δεν έχει ακόμη σταθεροποιηθεί, δέχεται επίσκεψη από τον φίλο του τον Γιάννη (σχεδόν 30 χρόνια νεότερος, φοιτητής πανεπιστημίου), με τον οποίο βγήκε το βράδυ.

Η Κατερίνα λαμβάνει τις εργαστηριακές εξετάσεις που δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές, ο Φίλιππος έχει ένα νεκρωτικό σημείο στην καρδιά. Στην Κατερίνα μένει όλο και λιγότερος χρόνος για να αντιστρέψει την κατάσταση και κάτι της λέει ότι το κλειδί μπορεί να βρίσκεται στον μαθητή του ασθενούς…

Τσέκαρε κι αυτό: 

Ιωάννα Τούνη : Έγκυος η instagrammer