Μακόλεϊ Κάλκιν

Η κρίση μέσης ηλικίας του Μακόλεϊ Κάλκιν γίνεται θέμα σειράς ντοκιμαντέρ. Όταν ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Μόνος στο σπίτι» έκλεισε τα 40 τον Αύγουστο του 2020, έγραψε στο Twitter: «Γεια παιδιά, θέλετε να αισθανθείτε μεγάλοι; Είμαι 40. Καλώς ήρθατε».

Αυτό το tweet συγκέντρωσε 3,1 εκατομμύρια likes και 478,600 retweet και έτσι γεννήθηκε η νέα του σειρά «Macaulay Culkin’s Midlife Crisis».

Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά ντοκιμαντέρ θα απαντά σε ερωτήσεις όπως: «Πώς πρέπει να αποδεχόμαστε ότι μεγαλώνουμε σε μια κοινωνία με εμμονή στη νεολαία; Τι είναι η επιτυχία στη μέση ηλικία και πώς την αξιολογούμε; Πώς διασφαλίζουμε ότι το αχαλίνωτο πάθος δεν θα γίνει κειμήλιο της νιότης μας;»

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν συνεργάζεται με την εταιρεία παραγωγής Lightbox, η οποία στο παρελθόν συμμετείχε στα ντοκιμαντέρ «Tina», «The Curse Of The Chippendales» και «The Princess» για την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Σε δήλωσή του ο ηθοποιός ανέφερε: «Lightbox. Ευχαριστώ που μου θύμισες ότι είμαι στα 40 μου. Λοιπόν, αντί να το μεγαλοποιούμε, νομίζω ότι θα πρέπει απλώς να κάνουμε μια εκπομπή για αυτό».

«Ο Μακ παραμένει εμβληματικός και αγαπητός όσο ποτέ -δημιουργεί αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι επιχειρηματίας στο διαδίκτυο και εργατικό μέλος συγκροτήματος αφιερωμένου στους Velvet Underground» ανέφεραν οι Τζόναθαν και Σάιμον Τσιν της Lightbox.

«Παρά τη θρυλική του ιδιότητα, όπως και οι υπόλοιποι από εμάς, πρέπει να αντιμετωπίσει τι σημαίνει να είσαι ένας κανονικός μεσήλικας, με μια σύζυγο και παιδί που σύντομα θα είναι στην ίδια ηλικία που ήταν εκείνος όταν έγινε ένας τεράστιος παγκόσμιος σούπερ σταρ. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μαζί του περνάμε τις κρίσεις της μέσης ηλικίας σε αυτό το συναρπαστικό πρότζεκτ».