Η Mideast Travel Worldwide για πρώτη φορά στην ιστορία της, βραβεύτηκε με Platinum βραβείο από τα Tourism Awards στην κατηγορία Travel Management.

Mideast Travel Worldwide : Η είδηση της βράβευσης μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που διανύουμε, αποτελεί πρόκληση για το προσωπικό της, θέτοντας ακόμα πιο ψηλά Standard στην εξυπηρέτηση των πελατών της.

Στα 37 έτη λειτουργίας της Mideast Travel Worldwide και μετά από πολλές σημαντικές βραβεύσεις σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο στον χώρο του τουρισμού, η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση της εξειδίκευσης της στον τομέα των επαγγελματικών ταξιδιών που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της εταιρίας.

Η αναγγελία έλαβε χώρα ηλεκτρονικά, την Τετάρτη 03 Ιουνίου, για πρώτη φορά στην ιστορία των Tourism Awards, που διοργανώνονται για 7η χρονιά στη χώρα μας, επιβραβεύοντας την αριστεία των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη εποχή για τον τουρισμό. Η βράβευση αυτή αποτελεί μίας από τις σημαντικότερες, εάν όχι την σημαντικότερη βράβευση που έχει λάβει η επιχείρηση στον ελλαδικό χώρο, μιας και κατάφερε να ξεχωρίσει μεταξύ των πιο σημαντικών τουριστικών γραφείων της χώρας που εξειδικεύονται στα επαγγελματικά ταξίδια.

Διαθέτοντας ένα ευρύ δίκτυο αποκλειστικών συνεργασιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προσφέροντας καινοτόμες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις για επαγγελματικά ταξίδια, και εξασφαλίζοντας την συμβατότητα με τις πολιτικές και τους επιχειρηματικούς στόχους των εταιρικών της πελατών, η Mideast Travel Worldwide αυξάνει συνεχώς το πελατολόγιό της, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη Ελληνικών αλλά και πολυεθνικών επιχειρήσεων, ταξιδεύοντας το προσωπικό τους σε όλο τον κόσμο. Το ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών υπηρεσιών παγκοσμίως και οι ισχυρές διαπραγματευτικές ικανότητες των στελεχών της διασφαλίζουν αποκλειστικές προσφορές για τους πελάτες της.