Η μικρή γοργόνα

Η ταινία “Η μικρή γοργόνα” αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 26 Μαΐου και όλοι ανυπομονούμε να δούμε την Χάλι Μπέιλι να ερμηνεύει με τον δικό της τρόπο την αγαπημένη ηρωίδα που απαρνήθηκε τη φωνή της για να αποκτήσει ανθρώπινα πόδια!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η νεαρή ηθοποιός η οποία υποδύεται τη γοργόνα και κόρη του Τρίτωνα, έκανε μια αποκάλυψη που σίγουρα σε πολλούς θα φανεί αδιανόητη, αλλά δείχνει τρομερή αφοσίωση.

Η Χάλι Μπέιλι μιλώντας στο περιοδικό Edition, αποκάλυψε πως έμενε μέσα στο νερό πολλές φορές μέχρι και 13 ώρες για να μπορέσει να νιώσει άνετα και να κάνει ακόμη πιο πιστευτός το γεγονός πως υποδύεται μια γοργόνα.

Στην ταινία χρησιμοποιήθηκαν μεγάλα δεξαμενές και οπτικά εφέ ενώ οι ηθοποιοί προσπάθησαν να έρθουν όσο περισσότερο μπορούσαν κοντά στο νερό!

“Πίεσα όσο μπορούσα τον εαυτό μου. Και νιώθω ότι το μήνυμα από την [Άριελ] ήταν πως πρέπει να ξέρεις ότι το έχεις πάντα μέσα σου. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για τη δική μου εκδοχή της ταινίας γιατί σίγουρα έχουμε αλλάξει την οπτική τού να θέλει να φύγει από τον ωκεανό για ένα αγόρι. Είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό. Έχει να κάνει με τον εαυτό της, τον σκοπό της, την ελευθερία της, τη ζωή της και το τι θέλει.Ως γυναίκες είμαστε καταπληκτικές, είμαστε ανεξάρτητες, είμαστε μοντέρνες, είμαστε τα πάντα. Και χαίρομαι που η Disney αγγίζει μερικά από αυτά τα θέματα”, είπε η ηθοποιός! 

 

Τσέκαρε και αυτά: