Chiquita : Επιτέλους! Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά και έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τις διακοπές. Οι αγαπημένες καλοκαιρινές στιγμές κάτω από τον ήλιο, όπως ένα πικνίκ στην εξοχή, το πλατσούρισμα στην πισίνα ή μια σιέστα στην ξαπλώστρα είναι προ των πυλών! Τα ευχάριστα νέα είναι ότι η μπανάνα Chiquita, το μοναδικό αυτό φρούτο με την υπέροχη γεύση και την απαράμιλλη ποιότητα, είναι το τέλειο, υγιεινό και ευέλικτο σνακ για το καλοκαίρι, ειδικά εκτός σπιτιού, αφού είναι εύκολο στη μεταφορά και στη συντήρηση του.

Οι μπανάνες Chiquita είναι ιδανικές για όλη την οικογένεια. Τα μικρά παιδιά τις λατρεύουν για τη λαχταριστή και κρεμώδη γεύση τους, ενώ οι μεγαλύτεροι γιατί είναι εύπεπτες και μπορείς να τις πάρει παντού. Τα πολλαπλά οφέλη για την υγεία τις κάνουν ιδανικές, τόσο για τους πιο αθλητικούς τύπους, όσο και για αυτούς που θέλουν απλά να χαλαρώσουν στην παραλία.

Οι μπανάνες μας είναι το ιδανικό καλοκαιρινό σνακ γιατί είναι εύκολες στη μεταφορά τους, καθώς έχουν τη δική τους ανθεκτική, φυσική και βιοδιασπώμενη συσκευασία (χωρίς τη χρήση πλαστικού!)και μπορούν να παραμείνουν στην τσάντα όλη μέρα χωρίς να χαλάσουν.

Οι μπανάνες Chiquita είναι επίσης γεμάτες από απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και μία σειρά θρεπτικών συστατικών που προσφέρουν πολλαπλά οφέλη για όλη την οικογένεια. Αποτελούν επίσης μία από τις καλύτερες πηγές βιταμίνης B6, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για εγκύους και μωρά, ενώ είναι και σούπερ πηγή βιταμίνης C, που βοηθά τον εγκέφαλο. Επιπλέον, έχουν σημαντικές δόσεις μαγνησίου, που ενισχύει την υγεία του δέρματος και είναι γεμάτες κάλλιο και χαμηλές σε νάτριο, διατηρώντας την αρτηριακή πίεση σε καλά επίπεδα. Τέλος, τα φυσικά σάκχαρα και οι φυτικές ίνες του αγαπημένου μας σνακ προσφέρουν ενέργεια που διαρκεί για όλες τις καλοκαιρινές μας δραστηριότητες.

Οι μπανάνες Chiquita είναι ένα από τα καλύτερα φρούτα που μπορείτε να πάρετε μαζί σας στις διακοπές, είτε έχετε σκοπό μόνο να χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο, είτε να κάνετε αμέτρητες δραστηριότητες. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας και αυτό που θα κάνετε, είναι πανεύκολο να έχετε μία λαχταριστή μπανάνα Chiquita μαζί σας.