Venetia Kamara

Venetia Kamara: Η νέα σειρά TOP SECRET της Venetia Kamara έχει ξεκινήσει εδώ και 3 μήνες και μας έχει αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό. Βασίλισσα Ελισάβετ, Google & CIA είναι κάποια από τα TOP θέματα συνωμοσίας που αναλύονται στο νέο κύκλο βίντεο της ελληνίδας youtuber.

Μερικά λεπτά παρακολούθησης κάποιων βίντεο της αρκούν για να σε κρατήσουν on the edge of your seat και να κολλήσεις με τις θεωρίες συνωμοσίας. Η Venetia Kamara έχει κάνει εξαιρετική έρευνα και είναι εδώ να μας διηγηθεί με λεπτομέρεια και σαφήνεια πραγματικά γεγονότα και μύθους που επικρατούν γύρω από διάσημους ανθρώπους και εταιρείες “κολοσσούς”.

Πιο αναλυτικά, η Venetia ξεκίνησε πριν από 3 μήνες με τη θεωρία συνωμοσίας που υπάρχει γύρω από το πρόσωπο και τις συνήθειες της Βασίλισσας της Αγγλίας, καθώς κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι κανίβαλος. Επίσης, υποστηρίζεται ότι συνεχίζει την παράδοση άλλων βασιλιάδων σχετικά με τον κανιβαλισμό καθώς “θεωρείτα锨ένας τρόπος αναζωογόνησης και μακροζωίας. Παιδιά εξαφανίζονται μυστηριωδώς, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώνεται επίσης μυστηριωδώς και όλα οδηγούν στη Βασίλισσα Ελισάβετ και στις συνήθειές της.

Google & DNA tests ανάλυσης εθνοτικής καταγωγής. Facebook & παραχώρηση προσωπικών δεδομένων, CIA και παράνομα πειράματα σε ανθρώπους … για να φτάσουμε στο χθες, 17/07/2020 και να δούμε το νέο βίντεο της σχετικά με την Beyonce & τη Rihanna και το τι ακούγεται για τη “σχέση” τους με τους Illuminati. “Sweet Dreams”, “Umbrella”, “τελετές χειραγώγησης του κοινού”… για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι “the good girls gone bad”.

Θεωρίες συνωμοσίας βασισμένες σε έρευνα από την ελληνίδα youtuber και ένας νέος κύκλος αρχίζει και ευχόμαστε να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά.

Venetia Kamara,
Σου ευχόμαστε τα καλύτερα!