Δειπνοσοφιστήριον
.Δημήτρης Σκαρμούτσος, Γιάννης Γεωργακάκης, Δημήτρης Χριστοφιλέας

Δειπνοσοφιστήριον: Η ομάδα του Ecali Club εμπιστεύθηκε την οικογένεια Χριστοφιλέα για μία συνέργεια με μακροπρόθεσμο ορίζοντα και κοινό αναπτυξιακό πλάνο. Ενώνουν λοιπόν τις δυνάμεις τους με αίσθημα αφοσίωσης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Οι πιο εκλεκτές γευστικές εμπειρίες του Asian menu και του BBQ House είναι η αρχή της συνεργασίας μέσω της υπηρεσίας delivery στην Εκάλη και τις γύρω περιοχές των Βορείων προαστείων.

Δημήτρης Χριστοφιλέας, Στέφανος Ανδρέου, Vo Minh Thao, Γιάννης Γεωργακάκης

Το αυθεντικό Sushi που μπορεί κανείς να απολαύσει σε ένα ιστορικό εστιατόριο του Τόκιο και το Κινέζικο μενού που προτιμάτε εδώ και χρόνια.

Το Barbeque στην πιο εκλεπτυσμένη και δημιουργική εκδοχή του.

Ό,τι έλειπε από τον χώρο του delivery είναι πλέον στη διάθεσή σας. Το Ecali Club, με τη νέα του υπηρεσία The Deli-Very, φέρνει την υψηλή γαστρονομία στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας!

Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα- Παρασκευή 12.00 με 24.00 για παραγγελίες 210-3500050

Με αφορμή τα 50 χρόνια λειτουργίας του πιο ιστορικού Country Club της Εκάλης μία πλήρης ανακαίνιση των εγκαταστάσεων έχει σχεδιαστεί και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του Μαρτίου. Οι υπηρεσίες φιλοξενίας ανώτατου επιπέδου που προσφέρει εδώ και δεκαετίες στα μέλη του, θα συνδυαστούν με στοιχεία εξέχουσας αρχιτεκτονικής και σαφείς επιρροές από τον πολιτισμό και τις αξίες που πρεσβεύει από το 1971 έως και σήμερα.

Στέφανος Ανδρέου,Ελίνα Κατσαβριά, Vo Minh Thao

Η αναβίωση του θρυλικού Catering του Εcali Club, είναι πλέον γεγονός και έχει ως γνώμονα την γαστρονομική κάλυψη των κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων σας σε χώρους της προτίμησής