Carolina Herrera

Η προστιθέμενη αξία που περιβάλλει ένα χειροποίητο προϊόν γίνεται όλο και πιο σημαντική, χάρη όχι μόνο στο ίδιο το τελικό προϊόν, αλλά και στη δημιουργική διαδικασία που εμπλέκεται στην κατασκευή κάθε μεμονωμένου συστατικού του. Τα ευγενή υλικά συνδυάζονται αρμονικά με την εμπειρία των τεχνιτών για τη δημιουργία διαχρονικών κομματιών.

ad

Η νέα συλλογή Seagrass του οίκου CH Carolina Herrera αποτίει φόρο τιμής στην ικανότητα των τεχνιτών του. Με αυτόν τον τρόπο, η Carolina Herrera υπογραμμίζει τη σημασία της ενσωμάτωσης διαφορετικών χειροποίητων τεχνικών που υποστηρίζουν τις παραδοσιακές τέχνες, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτει την πιο σύγχρονη πλευρά τους.

Με αυτήν την ιδέα κατά νου η συλλογή Seagrass γεννήθηκε, με βάση τη διαδικασία στην οποία οι τσάντες κατασκευάζονται με τα χέρια χρησιμοποιώντας πλεκτά φύκια. Τα εξειδικευμένα χέρια υφαίνουν τα στελέχη αυτού του θαλάσσιου φυτού για να δημιουργήσουν το σώμα των τσαντών πριν τα συνδυάσουν με το αποκλειστικό δέρμα Baobab του οίκου Carolina Herrera.

Οι διάσημες τσάντες του οίκου Vendôme, Baret, Duchess και Initials Insignia, κατασκευάστηκαν εκ νέου χρησιμοποιώντας αυτή την ιδιαίτερη τεχνική που απαιτεί κατά μέσο όρο 80 μέτρα σχοινί από φύκια. Το υλικό πλέκεται προσεκτικά για 6 έως 10 ώρες πριν ενσωματωθεί με τα δερμάτινα κομμάτια, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εξαιρετικές τσάντες με αυθεντικές γραμμές και αρμονικές αναλογίες.

Vendôme Bag

Μια τσάντα που μεταφέρει τη γοητεία της διάσημης Place Vendôme από την οποία πήρε το όνομά της. Η ενσωμάτωση του νέου υλικού της δίνει μια αμιγώς καλοκαιρινή αίσθηση.

Baret

Η Ζαν Μπαρέ, η πρώτη γυναίκα που πραγματοποίησε τον περίπλου της Γης, δίνει το όνομά της στην τσάντα Baret. Μια τσάντα γεμάτη δυνατότητες χάρη στον όγκο και την ευελιξία της, αξίες που διατηρούνται και σε αυτήν τη νέα έκδοση.

Duchess

Η τσάντα Duchess είναι αφιερωμένη στην κομψότητα και το στυλ που κάνουν ένα άτομο να ξεχωρίζει από το πλήθος. Είναι η τσάντα στην οποία η τεχνική πλεξίματος φυκιών είναι πιο ορατή, με το δέρμα να τοποθετείται πιο διακριτικά, διατηρώντας παράλληλα τη σημασία του.

Initials Insignia

Με την τσάντα Initials Insignia, σχηματίζεται ένα χαρακτηριστικό μεταλλικό κούμπωμα περιστρέφοντας τα αρχικά του C και του H της Carolina Herrera. Σε αυτή τη νέα έκδοση Seagrass, το κούμπωμα χρησιμοποιείται για να συνδυάσει μοναδικά τα δύο υλικά: το δέρμα και το φύκι.

Συνοψίζοντας, η συλλογή Seagrass τιμά την τεχνογνωσία και την προσοχή στη λεπτομέρεια και επισημαίνει τους συναισθηματικούς δεσμούς που μας συνδέουν με την πραγματική αξία της πολυτέλειας.

Ad