Νικολέττα Καρρά

Το κοσμηματοπωλείο Michas δημιουργεί το απόλυτα ελληνικό γούρι της νέας χρονιάς αντλώντας έμπνευση από την επανάσταση του’21 και η Νικολέττα Καρρά το φοράει!

Το 2021 είναι χρονιά ορόσημο. Τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση δεν είναι μόνο ευκαιρία για μνήμη και τιμή, αλλά και για αναστοχασμό, απαραίτητη γέφυρα για το μέλλον. Έτσι, στο κοσμηματοπωλείο του Αριστείδη Μίχα, το τσαρούχι βρίσκει τη θέση του ως κόσμημα, σύμβολο του απελευθερωτικού αγώνα του 1821.

Για τον Αριστείδη Μίχα ο σχεδιασμός ενός κοσμήματος είναι τρόπος έκφρασης, γι’ αυτό και το κάθε του δημιούργημα, έχει ξεχωριστή προσωπικότητα και σημασία. Με ξεχωριστό γούρι, για το 2021, το τσαρούχι, διαφυλάττουμε την παραδοσιακή κληρονομιά μας και αποδίδουμε φόρο τιμής στην ανδρεία, τους αγώνες και τις μάχες των Ελλήνων για την ελευθερία.

Το μοναδικής ομορφιάς και υψηλής αισθητικής γούρι επέλεξε και η ταλαντούχα ηθοποιός Νικολέττα Καρρά για να υποδεχτεί το 2021 και να εκφράσει το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη της στους ήρωες της ιστορίας μας.

Στο κατάστημά του στην Κηφισιά (Κολοκοτρώνη 9),εκτός από το υπέροχο αυτό γούρι το οποίο θα βρείτε σε τρία υπέροχα χρώματα μαύρο, μπλε και κόκκινο, θα βρείτε εξαιρετικής ποιότητας συλλογές πολύτιμων κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής.

Προς το παρόν, καθώς η κατάσταση δεν μας επιτρέπει να επισκεφτούμε τα αγαπημένα μας καταστήματα, μπορείτε με ένα κλικ να επισκεφτείτε το site του κοσμηματοπωλείου Michas καθώς και τις επίσημες σελίδες τους σε Facebook και Instagram.

Ενώ αν επιθυμείτε το εντυπωσιακό γούρι άμεσα μπορείτε να το παραγγείλετε με μια κλίση στο 2102445476 για άμεση παράδοση στο χώρο σας.

Site: https://www.michas-watches.gr/el