Όλγα Καραβερβέρη

Ο αγώνας κατά της πρωτοφανούς πανδημίας του κορονοϊού είναι παγκόσμιος και εθνικός! Σε όλα τα κράτη, μικρές και μεγαλύτερες επιχειρήσεις κάθε είδους συμβάλλουν στον αγώνα αυτό, προσφέροντας σε όπου υπάρχει ανάγκη.

Μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων, που συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις στον αγώνα της Πολιτείας να κερδίσει χρόνο και να εμποδίσει την εξάπλωση της μόλυνσης από τον ιό στην κοινότητα, είναι και ο οίκος «Καραβερβέρης».

Η Όλγα Καραβερβέρη, μία από τις σημαντικότερες δημιουργούς της γενιάς της, δραστηριοποιείται 30 χρόνια στο χώρο του γάμου και της βάπτισης καθώς και στο χώρο της μόδας και της υψηλής ραπτικής. Δημιουργεί, σχεδιάζει, παράγει και επιχειρεί. Μέσα, λοιπόν, από την τεχνογνωσία της, και λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας ανέστειλε την παραγωγή των συλλογών της και έστρεψε όλες τις δυνάμεις της στην παραγωγή βαμβακερών μασκών για να καλύψει το κενό στην ελληνική αγορά.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη παράγει βαμβακερές μάσκες για να βοηθήσει στις ελλείψεις που υπάρχουν στην ελληνική αγορά

Όπως μεγάλα ονόματα στη βιομηχανία της μόδας παγκοσμίως, έτσι και η Ελληνίδα σχεδιάστρια με όλη της την παραγωγική δυνατότητα προσπαθεί να βοηθήσει στον αγώνα της χώρας μας κατά της πανδημίας.

Είναι γνωστό, ότι η Όλγα Καραβερβέρη δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην κοινωνική αλληλεγγύη και στην επιχειρησιακή ηθική!