Πάρις Χίλτον

«Είναι εντελώς διαφορετικό απ’ ότι έχω κάνει μέχρι τώρα» εξήγησε η Πάρις Χίλτον, κληρονόμος της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων και κοσμική, στο video του teaser για το νέο ντοκιμαντέρ της, στο YouTube Original Series με τίτλο «This Is Paris» το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Το ντοκιμαντέρ υπόσχεται να προσφέρει μια εκ των έσω ματιά στην καθημερινή ζωή της Πάρις Χίλτον παρουσιάζοντας χωρίς φίλτρα και με ειλικρίνεια την πρωταγωνίστρια τηλεοπτικών ριάλιτι σόου.

Η βραβευμένη με Emmy σκηνοθέτης Αλεξάντρα Ντιν και η ομάδα της ακολούθησαν την Χίλτον σε όλο τον κόσμο για ένα χρόνο, αιχμαλωτίζοντας στιγμές, διεξάγοντας αποκαλυπτικές συνεντεύξεις και λέγοντας ιστορίες που δεν έχουν ακουστεί ποτέ πριν για τη ζωή της.

Η Πάρις Χίλτον δήλωσε στο Deadline ότι τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ ήταν μία τόσο «συναισθηματική» όσο και «σκληρή» διαδικασία. «Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή μου» είπε. «Σε αυτό το ντοκιμαντέρ συζητώ πράγματα που δεν έχω συζητήσει ποτέ πριν. Ελπίζω οι άνθρωποι να δουν ποια πραγματικά είμαι» τόνισε.

Το ντοκιμαντέρ «This Is Paris» έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα στη Νέα Υόρκη (Tribeca Film Festival) που διοργανώνεται τον Απρίλιο.

Η Πάρις Χίλτον δήλωσε ότι με το «This Is Paris» θέλει να σηκώσει την κουρτίνα, να δείξει την πραγματική της ζωή και να μιλήσει για πράγματα, για τα οποία ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσει και για πράγματα, τα οποία έχει βιώσει.