Σάρον Στόουν

Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους έβλεπα το S3εx and the city ήταν η αγαπημένη Samantha Jones, την οποία υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία η Kim Cattrall!

Η Samantha είναι ένας αμφιλεγόμενος χαρακτήρας για πολλούς, αλλά στη σειρά και τις ταινίες μας έδειξε πως είναι η τύπισσα που διαθέτει πολλά κιλά @@@@ αφού ζούσε τη ζωή της όπως κάνουν πολλοί άνδρες! Ανεξάρτητη, ωραία και πάντα έπαιρνε αυτό που ήθελε! Και πολλοί χαρακτήρισαν πως ο συγκεκριμένος ρόλος δεν αρμόζει σε μια γυναίκα, αλλά θα πω σε αυτό το σημείο πως μια γυναίκα μπορεί να κάνει ότι της κατέβει στο κεφάλι αρκεί να μην προσβάλλει και μην μιλά άσχημα σε κανένα, γιατί πολύ απλά είναι και εκείνη άνθρωπος!

Μετά από αυτό το ξεσπασματάκι μου, ας προχωρήσουμε σε άλλα νέα, καθώς σε ένα επεισόδιο του Watch What Happens Live μαζί με τη Cynthia Nixon και τη Sarah Paulson εμφανίστηκε η Sharon Stone , η οποία είναι και αυτή αγαπημένη αλλά για άλλους λόγους, και ένας θαυμαστής είπε πως θα μπορούσε να υποδυθεί τη Smantha σε κάποια επερχόμενη ταινία του S3εx and th City! Η Cynthia Nixon aka Miranda στη σειρά και ταινία, είπε πως θα της άρεσε πολύ να τη δει σε αυτόν τον ρόλο!

Και εκεί θα πω «ΌΧΙ»! Καλέ Samantha είναι μόνο μια και αυτή θα αγαπούμε για πάντα! Οπότε κάτω τα χέρια από το «είδωλο»! Και στο κάτω, κάτω της γραφής ας κάνουν κάτι διαφορετικό!

Έξαλλη έγινα!

Τσέκαρε και το βίντεο:

Τσέκαρε και αυτό: Burberry: Η νέα συλλογή που παρουσιάστηκε μέσα στα δάση