Σίσσυ Χρηστίδου

Τι να πει πρωτοπεί κανείς για τη Σίσσυ Χρηστίδου; Πανέμορφο πρόσωπο, ιδιαίτερο στιλ το οποίο ξετρελαίνει τα κορίτσια, εξαιρετικός λόγος και μια πολύ όμορφη προσωπικότητα η οποία σε ανεβάζει κάθε φορά που τη βλέπεις στην εκπομπή της «Έλα χαμογέλα» ή στα βίντεο που αναρτά στο Youtube.

Μπορεί να μη τη γνωρίζουμε αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούμε να σχηματίσουμε μια άποψη και να σου πούμε αυτά που μας αρέσουν σε αυτό το κορίτσι! Και από τότε που αποφάσισε να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της και να γίνει μια φλογερή κοκκινομάλλα, έγινε η αγαπημένη μας!

Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά είναι άκρως ιδιαίτερο και για να μπορέσει μια γυναίκα να μπει στη διαδικασία να το δοκιμάσει πρέπει να είναι πολύ σίγουρη, διότι δεν είναι εύκολη απόφαση! Χρειάζεται να επισκέπτεσαι πολύ συχνά τον αγαπημένο σου κομμωτή για να επιμελείται τη ρίζα και θέλει πολύ φροντίδα για να μπορείς να το διατηρείς λαμπερό και «ζωντανό» έτσι ώστε να εντυπωσιάζεις πάντα και παντού!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει επιλέξει ένα ginger κόκκινο το οποίο διαθέτει ελαφριές πορτοκαλί νότες όταν φωτίζεται με συγκεκριμένο φως και δε θα μπορούσε να κάνει καλύτερη επιλογή χρώματος στα μαλλιά της!

Αν είσαι και εσύ ένα κορίτσι που θέλει να ξεχωρίζει και να τρανά πάντα τα βλέμματα, τότε το χρώμα που έχει επιλέξει η Σίσσυ είναι η καλύτερη επιλογή!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Τσέκαρε την και στο Toutube:

Τσέκαρε και αυτό: MasterChef 5: Τι θα δούμε απόψε 8/2