Ο διάσημος Έλληνας σεφ, Νικόλαος Καρβέλας μοιράζεται στο Citynow μία συνταγή για κουλουράκια κανέλας τα οποία θα έπρεπε να βρίσκονται σε κάθε σπίτι.
ΥΛΙΚΑ
250 γρ βούτυρο
- 2 φλυτζάνια ζάχαρη
- 4 φλυτζάνια αλεύρι
- 3 αυγά
- 2 κουταλιές του γλυκού μπέικιν
- 50 γρ κανέλλα σε σκόνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί
- Πλάθουμε σε μέγεθος της αρεσκίας μας.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15-17 λεπτά