Η συνταγή για κουλουράκια κανέλας από τον Νικόλαο Καρβέλα

Συνταγή

Ο διάσημος Έλληνας σεφ, Νικόλαος Καρβέλας μοιράζεται στο Citynow μία συνταγή για κουλουράκια κανέλας τα οποία θα έπρεπε να βρίσκονται σε κάθε σπίτι.

ΥΛΙΚΑ

250 γρ βούτυρο

  • 2 φλυτζάνια ζάχαρη
  • 4 φλυτζάνια αλεύρι
  • 3 αυγά
  • 2 κουταλιές του γλυκού μπέικιν
  • 50 γρ κανέλλα σε σκόνη

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  1. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί
  2. Πλάθουμε σε μέγεθος της αρεσκίας μας.
  3. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15-17 λεπτά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ CITYNOW ΣΤΑ GOOGLE NEWS

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...