Η Τούρτα της μαμάς

Στη σειρά η Τούρτα της Μαμάς που προβάλλεται από την ΕΡΤ είδαμε ένα γκέι φιλί που εμείς όμως μόνο γκέι φιλί δεν το θεωρούμε… γιατί πολύ απλά δεν είναι. Είναι ένα φιλί αγάπης που δίνει ένας Άνθρωπος σε έναν άλλον Άνθρωπο, όταν τον αγαπάει!

Ο Πάρης που πρωταγωνιστεί στη σειρά είναι Λοχαγός στις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ ο Παναγιώτης είναι ο δεσμός του, εκπαιδευτικός από το Λουτράκι. Ο δεύτερος τρομερά ζηλιάρης που πάντα είχε παράπονο πως ο σύντροφός του, Πάρης δεν θέλει να κάνουν ένα σύμφωνο συμβίωσης.

Και ενώ ο Παναγιώτης το έχει μόνιμο παράπονο, ξαφνικά ο Πάρης αποφασίζει να ανακοινώσει μπροστά σε όλους πως θα τον πάρει με παπά και με κουμπάρο. Σαστισμένος ο Παναγιώτης ορμάει στην αγκαλιά του και δίνουν ένα υπέροχο φιλί… αγάπης.

Ένα φιλί που εάν το βλέπαμε πριν λίγα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση θα είχε παρέμβει το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Ευτυχώς για αυτή τη χρόνια τα χρόνια περνούν και ο πολιτισμός αναβαθμίζεται ολοένα και περισσότερο.

Και έτσι όλοι ή σχεδόν όλοι που δεν ξεχωρίζουν τους ανθρώπους και τους θεωρούν όλους ίσιους και δεν κοιτάνε στην αγάπη τα χρώματα, τα φύλα και τις εθνικότητες, απόλαυσαν αυτό το φιλί. ‘Ήταν μία ένδειξη αγάπης, μία ένδειξη ανακούφισης ότι δύο άνθρωποι επιτέλους αποφασίζουν να ζήσουν τη ζωή τους ο ένας δίπλα στον άλλον!

Όπως θα είδατε και εσείς στο βίντεο αυτό δεν είναι ένα γκέι φιλί! Είναι ένα φιλί αγάπης! Και εκεί τελειώνει η κουβέντα!
Εμείς στο citynow.gr ευχόμαστε σε όλους σας να ζήσετε τέτοιες όμορφες στιγμές με τέτοια φιλιά… αγάπης!