Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά: Τοp model, παρουσιάστρια, επιχειρηματίας, σύζυγος και πάνω από όλα μητέρα. Η γεμάτη υψηλές απαιτήσεις καθημερινότητα της Βίκυς Καγιά, την οδήγησε στο να εμπνευστεί και να δημιουργήσει την Great for Women: μια επαναστατική πολυβιταμίνη ευεξίας και ομορφιάς αποκλειστικά για γυναίκες όλων των ηλικιών, που θέλουν να νιώθουν, να δείχνουν και να είναι “Great”! Πρόκειται για την πρώτη 100% συνδρομητική πολυβιταμίνη στην Ελλάδα, που διατίθεται μέσα από την πρωτοποριακή digital κοινότητα greatforwomen.com και θωρακίζει το ανοσοποιητικό, εξασφαλίζει ενέργεια και καλή ψυχολογία, και χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα, δυνατά μαλλιά και νύχια, καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις αυξημένες ανάγκες κάθε γυναίκας στη σύγχρονη εποχή.

Α GREAT MULTI–VITAMIN

Αναζητώντας ένα και μόνο συμπλήρωμα που θα ενισχύσει τη δύναμή της, θα βελτιώσει την συνολική της υγεία και θα αναδείξει τη φυσική ομορφιά που πηγάζει από μέσα προς τα έξω, η Βίκυ Καγιά συνεργάστηκε στενά τα τελευταία δυόμιση χρόνια με τους επιστήμονες Δρ. Ανδρέα Σουλιώτη και Δρ. Slobodan Andjelkovic για την έρευνα και την ανάπτυξη της Great, συγκεντρώνοντας όλα όσα χρειάζεται μια γυναίκα σήμερα σε μία και μόνο φόρμουλα. Το αποτέλεσμα εντατικών ερευνών είναι η πρώτη γυναικεία vegan και gluten-free πολυβιταμίνη που περιέχει 25 πολύτιμα θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και Ωμέγα-3), στις σωστές ποσότητες και αναλογίες συνδυασμών που καλύπτουν τα συνήθη διατροφικά κενά και όλες τις ανάγκες του γυναικείου οργανισμού, από την εφηβεία έως την εμμηνόπαυση. Βασισμένη σε τεχνολογία αιχμής, με πυλώνες την απόλυτη συνέργεια των συστατικών μεταξύ τους και τη βραδεία αποδέσμευση (Sustained Release), η απελευθέρωση των συστατικών γίνεται με συνεχή τρόπο για παρατεταμένο χρονικό διάστημα και όχι ταυτόχρονα, για τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση από τον οργανισμό. Έξτρα καινοτομία αποτελεί τo αρωματισμένο με φυτικό έλαιο μέντας G στο διάφανο μπουκάλι της Great, που προστατεύει τις κάψουλες από την οξείδωση παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους αλλά και τη δράση των συστατικών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Α GREAT EFFECT

Tου γίνεται μια πολύ ισχυρή υπόσχεση», δηλώνει η Βίκυ Καγιά έχοντας πρώτα η ίδια διαπιστώσει τα οφέλη της άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα. Λαμβάνοντας δύο κάψουλες ημερησίως, είτε μαζί, είτε μία το πρωί και μία το βράδυ καθημερινά, η Great προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ο γυναικείος οργανισμός για να ενισχύσει το σώμα, το πνεύμα αλλά και τη διάθεση, από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες χρήσης, ενώ τα ευεργετικά αποτελέσματα αυξάνονται σταδιακά σε βάθος χρόνου:

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού
Λαμπερό δέρμα
Δυνατά μαλλιά και νύχια
Αύξηση ενέργειας
Τόνωση της ψυχολογίας
Μείωση του στρες
Αντιοξειδωτική δράση
Προστασία ήπατος
Α GREAT COMMUNITY

Το νέο wellness brand της Βίκυς Καγιά ενώνει τις γυναίκες όλων των ηλικιών στο greatforwomen.com, μια υπέροχη κοινότητα που επιφυλάσσει ξεχωριστά προνόμια κι εκπλήξεις. Χωρίς ενδιάμεσα σημεία πώλησης και έξτρα κόστη διανομής, χωρίς κόστος συνδρομής ή penalty ακύρωσης, αλλά με μόνο €18,50 το μήνα (ή €0,60 λεπτά την ημέρα), η πρωτότυπη και πλήρης ανακυκλώσιμη συσκευασία έρχεται κάθε μήνα αυτόματα στην πόρτα μας, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, με ένα μόνο κλικ. Επιπλέον, οι συνδρομήτριες μέσω του προσωπικού τους προφίλ θα έχουν πρόσβαση σε σχετικά επιστημονικά άρθρα, testimonials και wellness tips από τη Βίκυ Καγιά, ενώ θα λαμβάνουν και reminders στο messenger για να μην ξεχνούν τη βιταμίνη τους ημερησίως.

«Επί σειρά ετών έψαχνα εδώ στην Ελλάδα και στα ταξίδια μου στο εξωτερικό, κάποιο συμπλήρωμα διατροφής που θα με βοηθούσε να αισθάνομαι και να είμαι great: δυνατή, υγιής, όμορφη, με καλή διάθεση. Δεν έβρισκα πουθενά κάτι να με καλύπτει. Είχα στην τσάντα μου ένα μπουκαλάκι με κάψουλες για δυνατά μαλλιά, ένα άλλο για γερό ανοσοποιητικό, ένα τρίτο για καλό μεταβολισμό, ένα άλλο για περισσότερη ενέργεια… Στην αρχή τα προγραμμάτιζα συνδυαστικά μέσα στην ημέρα μου, μετά από λίγο καιρό τα ξεχνούσα, με κούραζαν, τα σταματούσα. Κι επειδή δεν είμαι ειδική, αναζήτησα τους κορυφαίους ειδικούς στα συμπληρώματα διατροφής και τους προκάλεσα να δημιουργήσουν μία φόρμουλα με όλα αυτά που έχω ανάγκη –που έχουμε όλες οι γυναίκες ανάγκη, ανεξαρτήτως ηλικίας ή φάσης ζωής. Δεν είμαστε υπεράνθρωποι και τα συμπληρώματα διατροφής βοηθούν καταλυτικά στο να ανταπεξέλθουμε στον πολλαπλό ρόλο μας ως γυναίκες, μαμάδες, σύζυγοι, φίλες, επαγγελματίες. Αφού τη δοκίμασα για κάποιο διάστημα, την ονόμασα Great. Γιατί είναι Great για τον οργανισμό σου και γιατί σε κάνει να αισθάνεσαι και να είσαι Great!» – Βίκυ Καγιά

@GreatForWomen

#GreatForWomen #GreatByVicky #GreatMultivitamin

GREATFORWOMEN.COM