αστυνομία

Η Ξιφολόγχη αποτελεί μια ιδέα που σφυρηλατήθηκε μέσα στις φλόγες του κορωνοπολέμου κάπου αρχές Απρίλη και λειτουργεί ως όπλο κατανόησης του μάταιου τούτου κόσμου, που κακά τα ψέματα έχει γίνει ακατανόητος. Με γλώσσα καυστική (και όχι καυτερή!), με λόγο αμείλικτο και αδυσώπητο, καθώς και με άποψη κόλαφο – πλην τίμια και ειλικρινή, θα περιγράφει τα κακώς κείμενα της καθημερινότητας ή αλλιώς τις Αποκαλυπτικές σχεδόν στιγμές που ζούμε σαν κοινωνία και σαν πλανήτης.

Θα κάνω ντου ρε πονηρή, στους οίκους που συχνάζεις… τραγούδαγε μια ομάδα αστυνομικών μπουκάρωντας σε διάφορα ύποπτα σπίτια στην Ομόνοια και συλλαμβάνοντας 17 άτομα! (Θα μας κάψει ο Θεός!). 

Τρία άτομα σου λέει ήτο οι υπεύθυνοι (ένας άντρας και δύο γυναίκες), οι οποίοι λειτουργούσαν προσωρινά έναν οίκο ανοχής, ενώ 8 εργαζόμενα κορίτσια εξυπηρετούσαν 6 σεξουαλικά ακόρεστους άντρες, τη στιγμή που τους πιάσανε στα πράσα! (Μπουρλότο!).

Θα πέσουν πρόστιμα και συλλήψεις, ξεστόμισε η ομάδα των αστυνομικών σύμφωνα με τη νομοθεσία για αποφυγή της διασποράς του ιού, όπως και έγινε! (Λυπάμαι ειλικρινά…).

Τι κι αν υπήρχαν καθαρά σεντόνια, η λεκανατζού stand by στην γωνία, προφυλαχτικά στην φοντανιέρα για να σερβίρονται οι επισκέπτες και ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκε μάσκα-τουλάχιστον μέχρι πριν εισέρθουν στα σπίτια, γιατί για μετά δεν ξέρουμε…δεν στάθηκαν αρκετά για να την σκαπουλάρουν οι εργάτες του έρωτα.

Καλά τα κορίτσια σπίτι τους ήτανε, πες πως είχαν και βεβαίωση εργοδότη.

Αυτοί οι σάτυροι τι κωδικό βάλανε? Για λόγους υγείας (να εκτονώσουν τις ορμές τους τα κτήνη) ή για παροχή βοήθειας (να ενισχύσουν οικονομικά τις φτωχές πλήν όμορφες κοπέλες)?