Η Ζωή του Άλλου: Ένας τίμιος εισαγγελέας, η δολοφονία της οικογένειάς του, η αμνησία, η κατηγορία εις βάρος του, η φυλάκιση, αλλά και μία «βρώμικη» υπόθεση που αγγίζει την υψηλή κοινωνία συνθέτουν ένα μυστηριώδες παζλ. Θα καταφέρει να ενώσει τα κομμάτια και να βρει το νήμα της αλήθειας;

«H Ζωή του Άλλου», η δραματική σειρά που σημείωσε τεράστια επιτυχία στην Τουρκία, έρχεται στον ΑΝΤ1 για να μας καθηλώσει με μια συγκλονιστική ιστορία. Με καταιγιστική πλοκή, ανατρεπτικές εξελίξεις και δυνατό καστ, «Η Ζωή του Άλλου» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Μαρτίου, στις 22:00, και θα κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κάθε Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21:00.

ad
Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο Fırat Bulut είναι ένας ιδεαλιστής και τίμιος εισαγγελέας που εργάζεται στο δικαστικό σύστημα της Κωνσταντινούπολης. Τα έχει όλα, μια επιτυχημένη και ανερχομένη καριέρα, μια όμορφη οικογένεια και τον σεβασμό των συνεργατών του.

Μια μέρα, ο Fırat ξυπνά και  βρίσκεται στη φυλακή για τον φόνο της γυναίκας του Zeynep και της κόρης του Nazlı! Το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι να γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του πριν από πέντε μήνες – εκτός από αυτό τίποτα άλλο – η μνήμη του μοιάζει να έχει διαγραφεί.

Μόνος του, χωρίς αναμνήσεις και χωρίς φίλους να τον βοηθήσουν, ο Fırat πρέπει να προσπαθήσει να εξιχνιάσει τη δολοφονία της οικογένειάς του μέσα από ένα κελί φυλακής και συγχρόνως να αγωνιστεί για να ανακτήσει τη μνήμη του, τη ζωή του και την ελευθερία του.

Η μόνη ένδειξη που έχει για το παρελθόν του, προέρχεται από την τελευταία υπόθεση που είχε αναλάβει ως εισαγγελέας: μια νεαρή γυναίκα δολοφονείται στο σπίτι του Barış Yesari, ο οποίος είναι ο γιος ενός πανίσχυρου βιομήχανου. Όταν ο Fırat βρίσκει τον Barış μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του, ο δίδυμος αδερφός του Savaş συμπεριφέρεται παράξενα.

Δυστυχώς, ο Fırat χάνει τη μνήμη του πριν προλάβει να ερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση. Θα μπορούσαν τα δύο γεγονότα να σχετίζονται;

Τι σχέση έχει ο Savaş με την αυτοκτονία του Barış;

Για να αποκαλύψει την αλήθεια, ο Fırat πρέπει να δραπετεύσει από τη φυλακή.