Η ζωή του άλλου

«H Ζωή του Άλλου», η δραματική σειρά που σημείωσε τεράστια επιτυχία στην Τουρκία, έρχεται απόψε στον ΑΝΤ1 για να μας καθηλώσει με μια συγκλονιστική ιστορία, με καταιγιστική πλοκή, ανατρεπτικές εξελίξεις και δυνατό καστ.

 Όσα θα δούμε απόψε στη σειρά του ΑΝΤ1 Η Ζωή του άλλου.

Ο Fırat Bulut, αναλαμβάνει εισαγγελέας στην υπόθεση δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας από τον Barış Yesari, γόνο της 3ης πλουσιότερης οικογένειας στην Τουρκία.

Ο Barış προσπαθεί με κάθε τρόπο να καλύψει το έγκλημα που διέπραξε, βασιζόμενος στη δύναμη της οικογένειάς του, αλλά η ελευθερία του απειλείται, όταν έρχεται αντιμέτωπος με την επιμονή του Fırat.  Δεν διστάζει, μάλιστα, να παγιδέψει τον ίδιο του τον αδελφό, τον δίδυμο Savaş.

Ο Fırat δεν εγκαταλείπει την υπόθεση παρ’ όλη την πίεση που δέχεται. Η ζωή του μετατρέπεται σε εφιάλτη μέσα σε μία βραδιά, καθώς ξυπνάει στη φυλακή ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της γυναίκας του Zeynep και της κόρης του Nazlı. Το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι να γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του πριν από πέντε μήνες. Πέρα από αυτό δεν θυμάται τίποτα άλλο, αφού η μνήμη του μοιάζει να έχει «διαγραφεί».

Ο Fırat καταδικάζεται και φυλακίζεται. Ενώ πενθεί για την οικογένειά του, η ζωή του βρίσκεται καθημερινά σε κίνδυνο, αφού ζει ανάμεσα στους κακοποιούς που εκείνος είχε στείλει στη φυλακή στο παρελθόν. Σύμμαχός του στην προσπάθεια ανάκτησης της μνήμης του, και ο μοναδικός που πιστεύει στην αθωότητά του, είναι ο δικηγόρος του, ο Cemre.

Ο Barış, έχοντας κλέψει την ταυτότητα του αδελφού του Savaş, υιοθετεί τη ζωή και τις συνήθειές του χωρίς να υπολογίζει τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει. Τη στιγμή που θα πιστέψει ότι τα έχει όλα υπό έλεγχο θα δεχτεί ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα. Μήπως ο χειρότερος εχθρός του, ο Fırat Bulut, άρχισε να θυμάται τα γεγονότα του παρελθόντος;

Τσέκαρε κι αυτό: 

10 τρόποι για να ετοιμάσεις βαλίτσα και να μη σε νοιάζει τίποτα!