ΙΧΘΕΙΣ 2022

ΙΧΘΕΙΣ 2022: Από τα πιο τυχερά ζώδια 2022 θα είναι οι Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου και θα πρέπει να ξέρετε πως μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα έχετε απεριόριστη τύχη. Θα έχετε μέχρι τότε να καταφέρετε τους στόχους σας, να αποκτήσετε μία οικονομική ευημερία, αλλά και προσωπικά θα είστε ιδιαίτερα χαρούμενοι.

Από τα μέσα Μαΐου και μετά αναμένεται να έχετε μία μεγάλη οικονομική ανάσα και εκτόξευση έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου. Θα δείτε πως θα έρθουν πολλά λεφτά στο χέρι σας και θα νιώσετε μεγάλη λύτρωση.

Και αισθηματικά και επαγγελματικά θα δείτε μεγάλες αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τους στόχους σας και να φτάσετε στο σημείο που εσείς θέλατε τόσο καιρό.

Οι ΙΧΘΕΙΣ 2022 του δευτέρου δεκαημέρου θα έχουν την ευκαιρία από τα μέσα Φεβρουαρίου να εκπληρώσετε έναν προσωπικό σας στόχο. Έρωτας και επαγγελματική επιτυχία θα είναι βασικά από τα συστατικά από τη νέα χρονιά.

Ωστόσο, από τον Μάρτιο προβλέπονται εντάσεις κυρίως στον επαγγελματικό τομέα όπου θα κληθείτε να κλείσετε πολλά στόματα που σας κατηγορούν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα συμβούν σοβαρά πράγματα. Το ίδιο ακριβώς πρέπει να προσέχετε από τον Σεπτέμβριο.

Επίσης αυτό που θα πρέπει να έχετε το νου σας είναι από τον Μάρτιο και μετά επειδή ενεργοποιείται στο δικό σας δεκαήμερο, ο πλανήτης Ουρανός από τον Ταύρο όποτε πρέπει να προσέξετε σε οτιδήποτε έχει να κάνει με συμβόλαια και συμφωνίες είτε με φίλους, συγγενείς και αδέλφια.

Στο ερωτικό κομμάτι θα πρέπει να ξέρετε πως τους τρεις πρώτους μήνες του έτους θα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για εσάς με γνωριμίες, ενώ ευνοούνται και οι επανασυνδέσεις. Να προσέχετε επίσης τον Δεκέμβριο του 2022 μην έχετε καυγάδες με άτομα μέσα στο σπίτι σας ή με την οικογένειά σας, ενώ δεν αποκλείονται και ζημιές μέσα στο χώρο που κατοικείται.

Οι ΙΧΘΕΙΣ 2022 του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι από τον Μάρτιο μέχρι και τον Μάιο γιατί μία ελπίδα και ένας στόχος θα γίνει πραγματικότητα. Αυτό ακριβώς το διάστημα θα έχετε έντονες προοπτικές να λυτρωθείτε από προβλήματα του παρελθόντος.

Παρόμοια τύχη να καταφέρετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας θα έχετε και από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως και τις 21 Δεκεμβρίου, γεγονός που πρέπει να το εκμεταλλευτείτε για να ζήσετε όμορφα και όπως εσείς επιθυμείτε. Μικρά θεματάκια με την ψυχολογία σας θα υπάρξουν και θα σας απασχολήσουν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο Πλούτωνας σας βοηθά στο τρίτο δεκαήμερο έτσι ώστε να έχετε μεγαλύτερη κοινωνικοποίηση και να γνωρίσετε ανθρώπους εξουσίας που θα σας βοηθήσουν μετέπειτα στην υλοποίηση των στόχων σας. Ο Ποσειδώνας την ίδια ώρα σας δίνει μια εύνοια σημαντική στα αισθηματικά σας ζητήματα.

Το μόνο ιδιαίτερα μελανό σημείο για το 2022 είναι ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος που θα έχετε έντονες πιέσεις σε ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά σας και τους γονείς σας, ενώ δεν αποκλείονται και σοβαρές ζημιές στο σπίτι.