Ιχθείς 2023

Ιχθείς 2023: Είστε από τα ζώδια 2023 που ο ερωτικός τομέας θα εξαρτηθεί απόλυτα από τον τρόπο που εσείς θα χειριστείτε τους συνδυασμούς των ζωδίων.

Οι Ιχθείς 2023 θα έχουν την ευκαιρία για πολλές έντονες στιγμές στον αισθηματικό τομέα και ειδικά εάν μπλέξετε με έναν Ταύρο θα υπάρξει μία άκρως όμορφη και σταθερή σχέση στη ζωή σας.

Ο μεγάλος έρωτας της ζωής σας όμως δεν θα είναι ένας Ταύρος 2023, αλλά ένας Λέων. Ωστόσο, εάν δεν βρεθεί αυτός και ξαφνικά εμφανιστεί μπροστά σας ένας Κριός, τότε να ξέρετε πως τα πράγματα θα είναι τόσο αδιάφορα σε βαθμό βαρεμάρας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Αυτό που σίγουρα πρέπει να προσέξετε είναι εάν συναντήσετε έναν Τοξότη 2023 γιατί τότε θα πρέπει να το αφήσετε μακριά σας.

Έντονο ερωτικό πάθος θα σας διακατέχει με έναν Υδροχόο και σίγουρα θα περάσετε τέλεια! Ο Ζυγός από την άλλη που θα βρεθεί στο διάβα σας το μόνο που μπορεί να σας δώσει είναι μία ελεύθερη σχέση.

Οι Ιχθείς 2023 θα πρέπει να προσέξετε όταν μπροστά σας εμφανιστεί ένας Δίδυμος γιατί τότε είναι σίγουρο πως θα πληγωθείτε. Με έναν Παρθένο μην περιμένετε ερωτικά τερτίπια παρά μόνο φιλικά.

Με έναν συνάδελφό σας Ιχθύ θα μπορέσετε να έχετε τις καλύτερες στιγμές σεξ μαζί του τόσο πολύ που όμοιο του δεν θα σας ξανατύχει.

Με έναν Αιγόκερω να ξέρετε πως θα μπορέσετε να αποκτήσετε μία σχέση που θα βασίζεται στον ρομαντισμό και την ωραία ατμόσφαιρα. Για επανασυνδέσεις να ξέρετε πως αυτό αξίζει να το προσπαθήσετε μόνο εάν το πρώην ταίρι σας είναι Καρκίνος.

Τσέκαρε κι αυτό:

Η γη της ελιάς: Τι θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας