Ιχθείς 2023

Ιχθείς 2023: Μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια να έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά σε σχέση με τα άλλα ζώδια 2023, αλλά και αυτή η νέα χρονιά δεν θα είναι εύκολη, αλλά θα έχει όμως και ουσιαστικές αλλαγές για εσάς.

Ο Κώστας Λεφάκης με τις προβλέψεις του για τους Ιχθείς 2023 επισημαίνει πως βασικό αστρολογικό γεγονός για εσάς είναι η είσοδος του Κρονου στο ζώδιο σας από τον Μάρτιο. Αυτή η άφιξη σημαίνει πως θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε νέα ανοίγματα, νέα σχέδια και να αλλάξετε κυρίως τη νοοτροπία σας.

Αυτό είναι και το κύριο πράγμα που πρέπει να αλλάξετε γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα δείτε τα σχέδια σας και τα όνειρά σας να υλοποιούνται.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο τομέας που εσείς οι Ιχθείς 2023 θα πρέπει να προσέξετε πάνω από όλα το νέο έτος είναι τα οικονομικά σας γιατί ναι μεν θα υπάρξουν σοβαρές ευκαιρίες, αλλά την ίδια ώρα θα υπάρχουν και προκλήσεις και απαιτήσεις που δεν θα σας αφήσουν στιγμή να ηρεμήσετε. Αυτό θα πρέπει να το προσέξετε στα τέλη Απριλίου οπου με την έκλειψη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί για τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας.

Σημαντικά γεγονότα θα έρθουν και θα αλλάξουν την κοινωνική σας δραστηριότητα μέσα από την οποία δεν αποκλείεται να έρθουν νέες ευκαιρίες. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξετε είναι οι λεπτομέρειες των νέων ευκαιριών και των νέων συνεργασιών και σε καμία περίπτωση να μην αφήσετε κάτι σίγουρο για κάτι που δεν έχει εγγυήσεις.

Σε οτιδήποτε κι αν αποφασίσετε να αλλάξετε να ξέρετε πως δεν θα μπορέσει να υλοποιηθεί εάν δεν υπάρχει στρατιωτική πειθαρχία από εσάς και συνέπεια. Κι αυτό θα είναι κρίμα γιατί από την άνοιξη και μετά η επιτυχία έρχεται με νέες εμπορικές δραστηριότητες και σημαντική υποστήριξη από τρίτους.

Τα αισθηματικά σας θα είναι ένας τομέας που ο Κρόνος θα επηρεάσει σημαντικά αλλά συγχρόνως θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο μία για πάντα. Εάν για παράδειγμα βρίσκεστε σε μια σχέση που δεν είναι γραπτό να συνεχιστεί ή είναι άκρως τοξική, τότε ο Κρόνος θα τη διαλύσει για το δικό σας πάντα καλό. Για αυτό οι Ιχθείς 2023 δεν θα πρέπει να κλείσουν τα μάτια αλλά αντίθετα να δοκιμάσουν και νέα πρόσωπα, νέες σχέσεις κι αν νιώσετε έστω για λίγο πως βγαίνετε από τη ζώνη ασφαλείας σας.

Το καλοκαίρι πάντως και το φθινόπωρο είναι οι καλύτερες περίοδοι για τα αισθηματικά σας!

Τσέκαρε κι αυτό:

Τύποι ζευγαριών : Ποιοι μας σπάνε τα νεύρα