Ιχθείς 2023

Ιχθείς 2023: Είστε από τα ζώδια που οι συνθήκες θα είναι μοιρασμένες μέσα στο νέο έτος και επομένως θα πρέπει να είστε για όλα προετοιμασμένοι.

Οι Ιχθείς 2023 από την αρχή της χρονιάς θα βιώσουν στιγμές έντασης και αυτές θα προέρχονται μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Πολύ ένταση, πολλά νεύρα και πολλές απαιτήσεις και αυτό το διάστημα θα κρατήσει τουλάχιστον για τους πρώτους τρεις μήνες.

Μετά όμως τα πράγματα θα αλλάξουν και θα ηρεμήσετε. Ο Άρης με τον Καρκίνο θα είναι αρκετά φιλικός μαζί σας μετά τα τέλη Μαρτίου και θα καταφέρετε να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Θα πρέπει να μαζέψετε τα χέρια σας από τα χρήματα γιατί μετά τον Μάιο με τον Δία στον Ταύρο θα θέλετε να ταξιδέψετε και να πάρετε πράγματα.

Το καλοκαίρι θα νιώσετε πως η εύνοια έρχεται από το δρόμο είτε από εναν γείτονα, από τα αδέλφια σας εάν έχετε, από τους φίλους σας είτε από τις κοινωνικές σας συναναστροφές.

Αυτή τη χρονιά οι Ιχθείς 2023 θα υποδεχθούν στο ζώδιο τους τον Κρόνο και αυτό σημαίνει αυτόματα πως θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ευθύνες. Αυτό δεν πρέπει να σας αγχώνει γιατί έρχεται σαν συνοδοιπόρος στην αλλαγή που θα συντελεστεί στη ζωή σας και όχι σαν εχθρός! Προφανώς αυτό σημαίνει διάφορα όπως πχ εάν έχετε μία σοβαρή σχέση να νιώσετε την ανάγκη να την πάτε στο επόμενο επίπεδο.

Επαγγελματικά θα σας έρθουν ευκαιρίες, αρκεί να το θέλετε και να το έχετε πάρει απόφαση. Βέβαια αυτό δεν πρόκειται να συμβεί χωρίς δουλειά ή υποχρεώσεις. Αυτή τη χρονιά θα έχετε πολλές ευκαιρίες για ανέλιξη και μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας.

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς θα χτυπήσει τα οικονομικά σας και για αυτό θα πρέπει να είστε οικονόμοι. Τα συναισθηματικά σας δεν θα είναι άσχημα, αλλά το καλό κλίμα θα είναι κυρίως την άνοιξη και προς το τέλος του καλοκαιριού.

Τσέκαρε κι αυτό:

Χρήστος Καρατζάκος: Τα σπάει στο Αγιονέρι Live

Family Game : Πότε κάνει πρεμιέρα