Ιχθείς Αύγουστος

Ιχθείς Αύγουστος: Από τα ζώδια που δεν θα πλήξουν σίγουρα αυτό το μήνα είστε εσείς είτε για καλό είτε δυστυχως και για κακούς λόγους.

Οι Ιχθείς Αύγουστος του πρώτου δεκαημέρου θα καταφέρει σίγουρα να βελτιώσει τις συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα και είτε θα ξεκινήσετε κάτι νέο και όμορφο είτε θα προαχθείτε στην ήδη υπάρχουσα εργασία.

Ο μήνας φέρνει έναν αέρα ανανέωσης, καθώς δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε κάτι για εσάς, όπως ένα χόμπι, διατροφή ή και γυμναστική. Ο μήνας θα είναι έντονος και κοινωνικά, αφού θα έχετε πολλές επαφές και συζητήσεις, ενώ δεν αποκλείονται να έρθουν και κέρδην μέσα από αυτές τις επαφές.

Αυτό που δεν φαίνεται να μπορείτε να αποφύγετε είναι οι εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή με την οικογένειά σας, ενώ θα ασχολείστε και με ενέργειες που πρέπει άμεσα να κάνετε για το σπίτι σας είτε την ακίνητη περιουσία σας.

Οι Ιχθείς Αύγουστος του δευτέρου δεκαημέρου αναμένεται να έχουν μεγάλες εκπλήξεις στην ερωτική τους ζωή, αφού θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν νέες γνωριμίες και μέσα από τις οποίες μπορεί να βρεθεί και ένα σημαντικό πρόσωπο για εσάς.  Μάλιστα, δεν αποκλείεται να προκύψουν και ευχάριστες μετακινήσεις.

Ωστόσο, πρέπει να δείξετε προσοχή στις μετακινήσεις σας γιατί δεν αποκλείεται κάποια βλάβη ή κάποιο μικρό ατύχημα. Μετά από τα μέσα θα βγει όλη η κούραση ψυχικά και σωματικά και για αυτό θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στην ξεκούρασή σας.

Δυστυχώς το ίδιο διάστημα δεν αποκλείεται να έρθουν ξαφνικά γεγονότα ή ειδήσειος που να σας ταράξουν, αλλά να θυμάστε ότι μόνο έτσι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Οι Ιχθείς Αύγουστος του τρίτου δεκαημέρου αναμένεται να έχει ένα μήνα άκρως δραστήριο και εσείς θα είστε σε μία διαρκή κίνηση, αφού πρέπει να λάβετε αποφάσεις για το μέλλον δσας, αλλά και να τις εφαρμόσετε ακόμα πιο γρήγορα.

Υπάρχουν μοναδικές στιγμές για όσους από εσάς είστε δεσμευμένοι, και για τους αδέσμευτους θα υπάρξουν ευκαιρίες να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σας να σκιρτήσει. Αλλά ήρεμα και χωρίς βιασύνες.

Να θυμάστε ότι πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας, αφού είστε ήδη πολύ κουρασμένοι και δεν θα πρέπει να ζορίσετε άλλο τον εαυτό σας. Στο τέλος του μήνα ίσως υπάρξουν δυσάρεστες ειδήσεις γύρω από το περιβάλλον σας.

Τσέκαρε κι αυτό:

Μπιλ Γκέιτς : Ποιο είναι το επάγγελμα του μέλλοντος