Ιχθείς Οκτώβριος

Ιχθείς Οκτώβριος: Είστε από εκείνα τα ζώδια που θα έχετε σοβαρές αλλαγές μέσα στον μήνα και δεν θα είναι όλες τόσο βολικές για τη ζωή σας.

 

Οι Ιχθείς Οκτώβριος του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν έναν μήνα μπροστά τους γεμάτο ανατροπές, όπου οι αναποδιές θα διαδέχονται τις καλές ειδήσεις και το αντίστροφο. Πολλά προβλήματα θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα και αυτό θα πρέπει ίσως να σας θορυβήσει έτσι ώστε να αλλάξετε τακτική.

Οικονομικά θα έχετε την εύνοια αυτό το μήνα με επιπλέον έσοδα ενώ δεν αποκλείεται για κάποιους από εσάς να υπάρξει και μία νέα πηγή εσόδων ή ακόμα και μία κληρονομιά. Προσέξτε βέβαια να μην επενδύσετε ακόμα γιατί δεν θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Συναισθηματικά είστε σε ένα επίπεδο που θέλετε να πάτε ενα βήμα παρακάτω.

Οι Ιχθείς Οκτώβριος του δευτέρου δεκαημέρου θα βιώσει μικρές επαγγελματικές αναποδιές, τις οποίες θα ξεπεράσετε άμεσα αλλά με κόστος. Να ξέρετε όμως πως μέσα από αυτή τη διαδικασία θα σας βοηθήσει να μάθετε τους εχθρούς σας και έτσι με αυτή την γνώση θα καταφέρετε να κάνετε νέα ξεκινήματα και νέες συνεργασίες.

Οικονομικά θα υπάρξουν μικρές σπατάλες, αλλά εάν δεν το παρακάνετε δεν θα σας κοστίσει κάτι! Να θυμάστε πως αυτό το μήνα θα έρθουν πρόσωπα στη ζωή σας, νέα πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν μελλοντικά σε εργασιακά ζητήματα.  Βέβαια δεν αποκλείεται μέσα από αυτές τις νέες κοινωνικές σας επαφές να προκύψει και ένα νέο πρόσωπο που θα σας κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον. Να θυμάστε να είστε προσεχτικοί στην αρχή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Οι Ιχθείς Οκτώβριος του τρίτου δεκαημέρου αναμένεται να έχει σκαμπανεβάσματα στα εργασιακά του ζητήματα και θα πρέπει αυτή τη φορά να κοιτάξετε τον εαυτό σας στο μέλλον και να δείτε ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνετε έτσι ώστε να φτάσετε εκεί. Καλό είναι να μην προκληθούν εντάσεις με συναδέλφους γιατί τότε δεν θα σας ευνοήσει.

Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις είτε για λόγους σπουδών ή για επαγγελματικούς λόγους, ενώ πολλοί από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και δεν αποκλείεται κάποιοι να μετακομίσουν.

Ευχάριστες εξελίξεις θα έρθουν για τους αδέσμευτους αφού ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του και θα σας μαγέψει, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει και κάποιο πρώην μετανιωμένο ταίρι.

Τσέκαρε κι αυτό:

Μπέλα Χαντίντ : Το φόρεμα που φτιάχτηκε πάνω της