Ιχθείς Σεπτέμβριος

Ιχθείς Σεπτέμβριος: Από τα ζώδια τα οποία θα αντιμετωπίσουν σοβαρές δυσκολίες είστε εσείς, αλλά εάν το χειριστείτε σωστά τότε όλα θα γίνουν υπέρ σας.

Οι Ιχθείς Σεπτέμβριος του πρώτου δεκαημέρου αναμένεται να έχουν έναν δύσκολο μήνα, ο οποίος θα ανατρέψει πολλά από όλα όσα ξέρατε μέχρι τώρα. Ανατροπές έρχονται και θα σας αναστατώσουν την εργασιακή σας ζωή και θα κληθείτε να βάλετε το κεφάλι κάτω και να δουλέψετε σκληρά για να διατηρήσετε όσα έχετε.

Γεγονότα περίεργα έρχονται και στα οικογενειακά σας και εκεί θα πρέπει να δείξετε μεγάλη ψυχραιμία και να μην προκαλέσετε εντάσεις. Οικονομικές συμφωνίες έρχονται για εσάς και θα σας ξελασπώσουν από πολλά.

Οι Ιχθείς Σεπτέμβριος του δεύτερου δεκαημέρου θα έχουν μία καλή σχετικά περίοδο με γεγονότα που θα σας αναζωογονήσουν και θα σας αλλάξουν τη διάθεση. Επαγγελματικά πρέπει να προσέχετε νέα πρόσωπα που θα έρθουν και με τα οποία δεν αποκλείεται να σας προκαλέσουν κόντρες και ένα εχθρικό κλίμα στη δουλειά.

Νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σας και αυτό θα σας κοινοποιήσει ακόμα περισσότερο. Προσοχή όμως μήπως αυτά τα νέα πρόσωπα δημιουργήσουν πρόβλημα στις επαφές σας τις ήδη υπάρχουσες. Ειδικά όσοι από εσάς έχετε ήδη μία ερωτικη σχέση τότε μπορεί να γίνετε δέκτης παραπόνων.

Οι Ιχθείς Σεπτέμβριος του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν αλλαγές στη ζωή τους και να δουν προοπτικές να μεγεθύνονται και να καρποφορούν. Σημαντικές εξελίξεις έρχονται στην προσωπική σας ζωή και αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις κυρίως για την ακίνητη περιουσία σας και τα πρόσωπα που θα κρατήσετε δίπλα σας.

Οικονομικά θα πρέπει να μαζέψετε λίγο το χέρι σας έτσι ώστε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρέωσεις σας. Τακτοποιείτε εκκρεμότητες από το παρελθόν, γεγονός που θα σας δώσει μία ανάσα. Επαγγελματικά ζητήστε αυτό που αξίζετε ακόμα κι αν αυτό σας φέρει σε αντιπαράθεση.

Τσέκαρε κι αυτό:

Αιγόκερως Σεπτέμβριος: Προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο του 2022