Ιχθυς Ιούνιος

Ιχθύς Ιούνιος: Δεν θα είναι σίγουρα ένας εύκολος μήνας έχοντας όλοι εσείς σε σχέση με άλλα ζώδια να αντιμετωπίσετε πολλές ανατροπές.

Ο Ιχθύς Ιούνιος του πρώτου δεκαημέρου θα έχει την ευκαιρία αυτό το μήνα να δουν με άλλο μάτι πολλές πτυχές της ζωής σας. Θα συνειδητοποιήσετε πως ήρθε η ώρα να βάλετε κάποιους ανθρώπους στη θέση τους και να σταματήσετε πλέον να είστε έρμαιο των δικών τους αποφάσεων.

Οικονομικά και επαγγελματικά θα σας δοθούν δυνατότητες κυρίως από τα μέσα του μήνα να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν για να πετύχετε τους στόχους σας. Μην κάνετε έκπτωση σε αυτά που θέλετε για τη ζωή σας από αυτούς τους δύο τομείς γιατί θα γίνει αντιληπτό και δεν θα είναι για το καλό σας.

Ερωτικά και κοινωνικά θα ζήσετε μοναδικές στιγμές με νέες γνωριμίες και κάποιες από αυτές θα σας βάλουν σίγουρα σε δίλημμα για το τί να διαλέξετε.

Ο Ιχθύς Ιούνιος του δευτέρου δεκαημέρου θα βρεθεί μπροστά σε δυσκολίες επαγγελματικές, αλλά και ένα οικονομικό στρίμωγμα, χωρίς ευτυχώς αυτό να αφήσει βαθύ αποτύπωμα στη ζωή σας. Ωστόσο, θα σας βάλει σε μία διαδικασία να αγχωθείτε και να αναγκαστείτε να τρέξετε τις εξελίξεις.

Επαγγελματικά θα πρέπει να διαφυλάξετε με κάθε τρόπο τα κεκτημένα σας, χωρίς όμως να γίνετε άδικοι με τους άλλους ή με συνεργάτες σας. Παρεμβάσεις από το περιβάλλον σας μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση και να σας εκνευρίσει.

Ο Ιχθύς Ιούνιος του τρίτου δεκαημέρου αναμένεται να έχουν έναν υπέροχο μήνα συναισθηματικά τουλάχιστον, αφού οι δεσμευμένοι αναθερμαίνουν την σχέση τους και οι αδέσμευτοι θα καταφέρουν να γίνουν ανάρπαστοι και να μοιράζουν ευτυχία. Προσοχή σε κάποια πρόσωπα που σας κρύβουν πράγματα.

Προοπτικές επαγγελματικής ανέλιξης αναμένεται να έχετε τον Ιούνιο αλλά αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι πως θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να το πετύχετε. Ευνούνται αρκετά υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τακτοποίηση χρεών αλλά και νομικές υποθέσεις.

Τσέκαρε κι αυτό:

Έρευνα : Τα θετικά ενός ψηλού ανθρώπου