Ιχθύς Μάιος

Ιχθύς Μάιος: Από τα ζώδια που θα νιώσουν μία εύνοια είστε εσείς και θα δείτε πως το ενδιαφέρον θα στραφεί γρήγορα στα οικονομικά σας ζητήματα. Βέβαια την ίδια στιγμή τα άστρα σας ευνοούν για να υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να μεγαλώσετε το εισόδημά σας.

Βέβαια παράλληλα να ξέρετε ότι θα υπάρξουν και πολλά έξοδα και θα πρέπει να κάνετε καλό κουμάντο όχι μόνο αυτό το μήνα, αλλά και τους επόμενους τρεις μιας και το φθινόπωρο σας περιμένουν ακόμα περισσότερα έξοδα.

Μέσα στο σπίτι ο Ιχθύς Μάιος θα αντιμετωπίσει προβλήματα και αναστατώσεις. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να προσέχει πολύ τα λόγια και τις κινήσεις έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερη ένταση. Οι παρεξηγήσεις σίγουρα πάντως δεν θα λείψουν και η επικοινωνία θα είναι δύσκολη.

Μέσα στο μήνα θα βρεθείτε σε μία κατάσταση να αποφασίσετε να αναθεωρήσετε τη στάση σας απέναντι σε πρόσωπα μέσα από το περιβάλλον σας και να δείτε πώς θα εξελιχθουν τα πράγματα. Βέβαια μέσα σε αυτή την κατάσταση θα πρέπει να προσέχετε και τυχόν προβλήματα με την υγεία σας και ειδικά εάν είστε κουρασμένοι.

Αυτό που σας καλεί ο μήνας να κάνετε είναι να στραφείτε στον εαυτό σας και να κάνετε μία ενδοσκόπηση για να δείτε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και να αρχίσετε να τις ικανοποιείται τελικά.

Προς τα τέλη του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τη διάθεσή σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με την κοινωνική σας εικόνα έχοντας επαφή με άτομα που αγαπάτε.

Στα πιο ερωτικά σας θέματα οι ανάγκες σας αλλάζουν και φαίνεται πως επικεντρώνεστε ειδικά οι δεσμευμένοι σε πιο πρακτικά ζητήματα. Πιθανόν να υπάρξουν παρεξηγήσεις για αυτό προσοχή σε όσα λέτε από τα μέσα του μήνα και μετά.

Τσέκαρε κι αυτό:

Υδροχόος Μάιος: Οι προβλέψεις για τον Μάιο του 2022